FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Passioneret Digital Handelselev med Flair for Marketing og Kommunikation Søges!

Dynamisk Virksomhed på Islands Brygge Coredesign A/S

Er digital handel din legeplads? Har du et naturligt talent for digital marketing og en personlig drivkraft, der motiveres af resultatskabelse?

Hvis ja, så er denne stilling skræddersyet til dig!

Spring ind i en verden af digital marketing hos Coredesign A/S og sparkstart din karriere.

Her tilbydes du en elevplads, der ikke kun er et springbræt for din faglige udvikling, men også en mulighed for at vokse personligt undervejs. Bliv en del af vores handelsvirksomhed, hvor ansvar, innovation og udvikling er i højsædet.

Om virksomheden: 

Coredesign A/S er en livlig B2B virksomhed i vækst, specialiseret i gaver og branding. Med mere end 30 års erfaring har vi fokus på kvalitet og miljø i alt, hvad vi foretager os – fra firmagaver til reklameartikler. Vores åbne og ærlige arbejdsmiljø favner et engageret team, der hurtigt omsætter idéer til handling. Vi er ISO-certificerede, kvalitetsbevidste, og altid med kundeservicen i top.

Dine primære opgaver:

  • HÃ¥ndtering af sociale medier og online annoncering via Facebook, Instagram, LinkedIn og Google Ads 
  • Søgemaskineoptimering (SEO) og løbende analyse af marketingkampagner 
  • Implementering og anvendelse af AI og ChatGPT til optimering af kundeinteraktioner 
  • E-mail marketing og nyhedsbreve 
  • Administration og optimering af kundeportaler og webshops 
  • Digital salg og kundeinteraktion, herunder effektiv hÃ¥ndtering og analyse af kundedata 
  • Udarbejdelse og kvalitetssikring af marketingindhold

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med arbejdsplads på firmaadressen på Islands Brygge. Din løn er i overensstemmelse med den gældende HK-overenskomst.

Er dette dig?

Vi søger en dedikeret elev, som kan arbejde selvstændigt og hÃ¥ndtere ansvarsfulde opgaver. Du trives i et dynamisk miljø og har mÃ¥ske allerede erfaring med eller uddannelse inden for digital marketing. 

Uddannelsen:

Læs mere om det 2-årige uddannelsesforløb med skoleophold på 8-12 uger, tilgængelig gennem uddannelsesnævnet.

Stillingen ønskes besat snarest, og vi indkalder løbende til samtaler.

Er du klar til at tage skridtet?

Send din ansøgning i dag via "Ansøg nu" knappen og referér til elevportalen.dk.

Tag del i vores rejse på Coredesign A/S og bliv en nøglespiller i vores fortsatte succes!


Sted

Coredesign A/S
Islands Brygge 82
2300 København S

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Pia Marie Schougaard
piamarie@coredesign.dk



Find vej

.

Mere om Coredesign

Coredesign er dedikeret til at levere rådgivning og service af høj kvalitet, og vi lægger stor vægt på at sikre en sikker og tryg proces gennem vores ekspertise og erfaring.

Vores primære mål er at hjælpe virksomheder med at skabe et varigt indtryk. Som en professionel totalleverandør prioriterer vi kundernes tilfredshed over alt andet. Vi stræber efter at assistere din virksomhed på alle trin af processen – fra produktrådgivning til den endelige levering af det færdige resultat. Vi tager ansvar for at sikre, at intet overlades til tilfældighederne. Det er netop derfor, vores kunder handler med os igen og igen år efter år, og hvorfor de husker os.

Hvis der alligevel skulle opstå fejl eller mangler, undgår vi ikke vores ansvar. Tværtimod tager vi det som en ære at løse problemerne til alles tilfredshed.

I starten af 2021 opnåede Coredesign ISO-certificering i henhold til internationale standarder for kvalitet og miljø – ISO 9001 og ISO 14001. Dette er noget, vi er stolte af, da det understøtter vores langvarige arbejde med fokus på kundetilfredshed, kvalitetsrådgivning og produkter samt overholdelse af regler og love inden for leverandørstyring, miljø og produktdokumentation.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®