top

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Annonce

Ambitiøs logistikelev søges

Hos Siemens Healthcare kan du se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø, hvor du stifter bekendtskab med mange områder inden for indkøb og logistik.

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Monjasa Trainee 2019

Monjasa søger økonomielev


Er du rigtig god til tal, og brænder du for at tage det næste skridt i din karriere i en finansiel retning? Og vil du være en del af et team, hvor der udover stor fokus på tallene også er plads til værdien ’Smil & glæde’? Så er du måske vores nye økonomielev!

Jobbeskrivelse

Vi søger en økonomielev med stor interesse for at arbejde med tal, procedurer og deadlines. Du får mulighed for at fylde din rygsæk med læring og teori gennem skoleforløb på en ekstern toårig uddannelse, og ikke mindst får du masser af hands-on erfaring og værdifuld sidemandsoplæring fra en international virksomhed med over 250 medarbejdere. 

Du bliver en del af et ambitiøst og dynamisk finansteam, bestående af 12 kompetente medarbejdere, der anvender solide og nye værktøjer i forbindelse med økonomistyring. Teamets opgaver omfatter og berører mange af Monjasa-gruppens forretningsaktiviteter, og vil derfor give dig et indblik i økonomistyring fra A-Z og en alsidig forretningsforståelse. 

Hos Monjasa er din udvikling i fokus, og derfor vil du under hele din uddannelse være tilknyttet en eller flere mentorer, og du også vil også få rig mulighed for at opbygge faglige og sociale relationer med vores øvrige trainees. Da Monjasa er en global virksomhed med finansafdelinger i bl.a. Dubai og Panama, vil du også få mulighed for at komme på rotation undervejs i din uddannelsesperiode. Dette vil give dig et unikt indblik i, hvordan økonomi håndteres i andre lande. 

Din opstart forventes at være i start september 2019, hvor du bliver en del af vores onboardingprogram og ’Monjasa Academy’. Her bliver du introduceret til vores forretning og får mulighed for at møde flere af dine nye kollegaer, så du får en god start som elev.

Du vil blandt andet beskæftige dig med opgaver inden for:

 • Håndtering af debitorer og kreditorer 
 • Bogføring af finansposteringer 
 • Håndtering af moms 
 • Udgående fakturering 
 • Viderefakturering 
 • Diverse afstemninger 
 • Rejseafregning 
 • Arkivering 
 • Indblik i rapportering og budgettering  

  Dine faglige kompetencer: 

  • Du har afsluttet en HHX eller EUX, der giver adgang til eksternt uddannelsesforløb 
  • Du har kendskab til Microsoft Office-pakken, særligt Excel 
  • Du behersker engelsk i både skrift og tale  

   Dine personlige kompetencer 

   • Du er udadvendt og bevidst om, hvordan du kan bidrage til et fællesskab 
   • Du har masser af gå-på-mod og lyst til at dygtiggøre dig 
   • Du er logisk og analytisk tænkende

   Monjasa som arbejdsplads

   Monjasa tilbyder et spændende job i en global organisation, hvor du bliver en del af et ungt og ambitiøst team. Vi er stolte af vores fantastiske arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på læring og udvikling af vores medarbejdere. Med ”Monjasa means personal business” som overskriften til vores corporate purpose, fungerer dette som omdrejningspunktet for vores forretning. Vores fire værdier, Respekt, Ambition, Nysgerrighed og Smil & Glæde, og vores corporate purpose er en integreret del af, hvordan vi arbejder sammen og reflekterer vores virksomheds DNA. 

   Monjasa kort fortalt 

   Monjasa er en førende global virksomhed inden for olie- og shippingindustrien. Vores kerneforretning omfatter salg og fysisk levering af skibsbrændstof, drift af olieterminaler samt rederivirksomhed på globalt plan. Vi er kendetegnet ved en stærk entreprenørånd og har opnået en solid global vækst siden vores opstart i 2002. Med en omsætning på mere end 2 milliarder i 2018, svarende til 4,1 millioner tons leveret skibsbrændstof, er Monjasa er en finansielt stærk partner. Monjasas skibsflåde består af omkring 20 skibe. 

   Monjasa-gruppen inkluderer desuden C-bed Floating Hotels der specialiserer sig i offshore hotelløsninger, og IT-virksomheden RelateIT der specialiserer sig i ERP-løsninger og IT-infrastruktur. 

   Ansøgning 

   Vi opfordrer dig til at besøge www.monjasa.com/careers og læse meget mere om vores virksomhed og ansøgningsprocessen. Her kan du også få nogle gode råd til, hvordan du kommer bedst fra start, når du søger job ved Monjasa. 

   Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 3. juli 2019

   Hvis du oplever problemer med at uploade din ansøgning, kan du kontakte HR-support mandag-fredag mellem 9.00 – 16.00 UTC+ 01:00 på dette telefonnummer: +45 76 317 290.  

   Apply for job

   Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


   Sted

   Monjasa A/S
   Strevelinsvej 34
   7000 Fredericia

   Praktisk

   Ansøgningsfrist: 03. juli 2019
   Tiltrædelse: 1. september 2019

   Kontakt

   HR-support 
   tlf. 76 31 72 90   .

   Monjasa at a glance

   Monjasa is a global partner in the oil and shipping industries. Our core business includes reselling and physical supply of marine fuels, oil terminal operations and ship-owning activities on a global level. We are characterised by a strong entrepreneurial spirit and have achieved strong growth on a global scale since our start in 2002. Financially, Monjasa is recognised as a robust business partner and total revenue exceeded USD 1.4 billion in 2017 - or equivalent to 3.5 million tons of marine fuels supplied. The fleet currently consists of some 20 tankers. The Monjasa Group also includes the offshore ship-owning company C-bed Floating Hotels and RelateIT, who specialises in ERP and IT infrastructure solutions.

   Find os her! 

   Monjasa A/S 
   Strevelinsvej 34 
   7000 Fredericia    Vi glæder os til at høre fra dig

     Gem til senere

   Start din karriere i BDO

   Vi søger revisor trainees til start 1. september 2020

   Karriere i Maersk Line

   Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

   Garant søger elever

   Få en karriereorienteret uddannelse inden for salg og service?

   Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

   Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

   Pandora søger logistikelev

   Would you like to work for a large dynamic international company in the heart of the global logistics and supply chain?

   Læs mere

   Maersk Line

   Start din rejse hos Maersk Line. Vi søger lige nu kadetter til maskinmester- og skibsføreruddannelsen til opstart i januar 2020! 

   Læs mere

   VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

   Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

   Læs mere

   Banner annonce titel A

   Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

   Læs mere

   Banner annonce titel B

   Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

   Læs mere

   Banner annonce titel C

   Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

   Læs mere