FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Nysgerrig økonomielev med flair for tal til Danmarks Nationalbank

Bliv en del af en enestående og attraktiv arbejdsplads, hvor du sammen med dygtige og erfarne kollegaer, vil lære om de mange opgaver inden for regnskab og økonomi, og dermed sikre dig det bedste udgangspunkt for din fremtidige karriere. Som økonomielev kan du blive guld værd for Danmark, for banken og for dine kolleger. Ansøgningsfristen er 25. april 2024.

Du løser opgaver med et enestående formål

Nationalbanken er den eneste af sin slags. Vi er samfundets bank, statens uafhængige rådgiver og landets vågne øjne på økonomien. Stabile priser, sikre betalinger og finansiel stabilitet kommer ikke af sig selv, og som medarbejder i Nationalbanken spiller du en central rolle i at sikre Danmark en robust økonomi.

Som økonomielev vil du primært være en del af sektionen Financial Reporting and Controlling, hvor vores kerneopgave er omkostningsstyring og intern rapportering til bankens ledelse. Her vil du få dyb indsigt i de grundlæggende regnskabsdiscipliner og praktisk erfaring inden for kreditorbogholderi, regnskab og økonomistyring, hvor du vil få lov til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver. Du bliver en del af sektionen der vægter samarbejde, vidensdeling og kompetenceudvikling højt.

Derudover vil du i en periode være en del af HR-funktionen, hvor du vil få indblik i de opgaver, der er at sikre korrekt løn- og pensionsudbetalinger.

Dine primære opgaver omfatter:

  • Håndtering af kreditorfakturaer og rejseudlæg, herunder kontering, bogføring og betaling
  • Håndtering af debitorfakturaer, herunder bogføring og rykkerproces
  • Afstemninger af bankkonti, moms og kreditorkontoudtog
  • Deltage i test og udvikling af vores økonomisystem Microsoft Dynamics365
  • Være med til løbende optimering af processer
  • Deltage i ledelsesrapportering, opfølgning på budgetter samt bankens perioderegnskaber
  • Udarbejdelse af forretningsgange og instrukser

Du har de essentielle forudsætninger for at lykkes

I Nationalbanken er vi imødekommende. Vi har fokus på anerkendelse, god ledelse og evnen til at bringe dine og vores forskelligheder i samspil. Vi tager os tid til hinanden – både når vi deler ud af vores viden, når der er brug for en hjælpende hånd, og når vi samles om fælles interesser.

Vi vil, at du både lykkes og trives i rollen som økonomielev. Derfor lægger vi vægt på, at du har følgende forudsætninger for at søge stillingen:

  • Nysgerrig og mod på at lære nye ting
  • Detaljeorienteret, ansvarsbevidst og struktureret
  • Kan holde styr på flere opgaver samtidig og følger opgaver til dørs
  • Teamplayer med evne til at samarbejde med andre
  • Gode IT-færdigheder, fx kendskab til Microsoft Excel

Du er guld værd i Nationalbanken

Der er kun én Nationalbanken. Vores arbejde og vitale systemer har essentiel betydning for det finansielle og politiske Danmark, og for landets internationale relationer. Men selvom fagligheden er høj, er vi helt nede på jorden. Her er plads til forskellighed – og til det sociale og uformelle. Du kan fx løbe, dyrke yoga, spille floorball eller netværke til BANK-bar sammen med kollegerne i en af vores mange medarbejderklubber.

Arbejdstiden deler vi mellem åbne kontorer med udsigt til vandet på Langelinie Allé og op til to ugentlige distancearbejdsdage. Vi ønsker at sikre rammerne for en effektiv opgaveløsning, en stor sammenfølelse og en god balance mellem livet på og udenfor arbejdet. Samtidig lægger vi stor vægt på din læring og løbende udvikling af færdigheder. Vi mener det, når vi siger, at din udvikling er i højsædet. Du er nemlig guld værd i Nationalbanken.

Hvorfor er det guld værd at søge jobbet?
Som økonomielev i Nationalbanken får du en enestående mulighed for at få indblik i maskinrummet i en økonomistyringsenhed i udvikling. Du vil arbejde tæt sammen med dygtige kollegaer og blive tilknyttet en oplæringsansvarlig, der sikrer, at du får mest muligt ud af dit toårige uddannelsesforløb.

Hvad er særligt ved at være en del af netop jeres team?
I vores team er vi fagligt stærke, og vi udviser høj troværdighed og stor nysgerrighed. Vi har mange interessenter i hele Nationalbanken og er bindeleddet mellem økonomi og forretningen. Vi er et alsidigt team i forhold til køn, alder, anciennitet og kompetencer, men fælles for os alle er, at vi brænder for at arbejde med økonomi. Vi vægter samarbejde, socialt samvær og god stemning højt.

Hvornår skal jeg starte?
Vi ser gerne, at du starter 1. september 2024.

Hvor skal jeg arbejde?
Nationalbankens bygning i Havnegade i København gennemgår en større og nødvendig renovering, der tager flere år. Derfor har Nationalbanken adresse på Langelinie Allé 47 i København, mens renoveringen står på.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig, Oliver Storm Fink på osf@nationalbanken.dk eller 33636200. Oplysninger om ansættelsesvilkår fås hos HR-partner Anita Ray på aray@nationalbanken.dk eller 33636068.

Ansøg nu

Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller din LinkedIn-profil via "Ansøg nu" knappen. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger. Ansøgningsfristen er den 25. april 2024. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise straffeattest.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Nationalbank
Langelinie Allé 47
2100 København Ø

Datoer

Ansøgningsfrist: 25. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Elevansvarlig, Oliver Storm Fink
(+45) 33 63 62 00
osf@nationalbanken.dk

HR-partner, Anita Ray
(+45) 33 63 60 68
aray@nationalbanken.dk



Find vej

.

Arbejdslivet i Nationalbanken

Arbejdstiden deler vi mellem et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé med udsigt til vandet og gode muligheder for at arbejde hjemmefra. Vi tilbyder gode vilkår med sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og en god kantineordning. Det sociale liv i banken vægtes højt, ligesom foreningslivet, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga, spille floorball eller dele din interesse for kunst med kolleger.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®