FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Spændende kontorelevplads i Vallensbæk Kommune

Vil du have den bedste kontoruddannelse med mange forskellige opgaver så du er godt rustet til fremtidens arbejdsmarked? Så bliv kontorelev i Center for Sundhed, Familie, Social og Fritid i Vallensbæk Kommune.

Vi søger dig, der har lyst til at lære en masse, være med til at udvikle på alle vores opgaver og sørge for den gode oplevelse for borgere og foreninger i Vallensbæk. Du får en elevplads med muligheder for at udbygge både dine faglige og personlige kompetencer og med rig mulighed for at tage ansvar og arbejde selvstændigt – med god oplæring og sparring.

Du kommer til at dele din elevtid mellem Kultur- & Borgerhuset og Sekretariatet.

I Kultur- & Borgerhuset arbejder vi med en lang række spændende opgaver, som bibliotek- og borgerservice, digital selv- og medbetjening, MitId, pas, kørekort, folkeregister, biblioteksopgaver, betjening af mødefløj og rådhusets reception, og hjælper også til ved borgervendte kulturelle arrangementer.

I Sekretariatet har vi altid gang i 1.000 spændende ting sammen med borgere, foreninger og kollegaer i hele kommunen. Her betjener vi hele centeret, herunder bl.a. Rideakademi, Genoptræning, Idrætscenter, Tandpleje og Seniorhus.

Opgaverne i Sekretariatet er bl.a. administration og lettere sagsbehandling, håndtering af fakturaer og udgiftsbilag, administration af udbetalinger på frivilligheds- og folkeoplysningsområdet, besvarelse af borgerhenvendelser, indberetning af ferie og sygdom, håndtering af den administrative del af ansættelser, administration af Vallensbæk Kommunes bookingsystem for medarbejdere, borgere, foreninger og virksomheder og løsning af ad hoc opgaver – og dem er der mange af – indkøb, arrangementer, opdækning, forplejning m.fl.

En arbejdsplads med nærvær

Som elev i Vallensbæk Kommune får du en god og attraktiv uddannelse med mange udviklings- og karrieremuligheder. Vi er en arbejdsplads i konstant bevægelse, som vægter nærvær, innovation og det personlige initiativ. I Center for Sundhed, Familie, Social og Fritid løber vi stærkt, samtidig med at vi har det sjovt. Vi arbejder hele tiden med at levere høj faglighed og god service til vores borgere.

Du vil også indgå i et team på 3 elever hvor der udover dig, bliver ansat en IT-support elev og en elev i vores Center for Økonomi og Indkøb.

Vi kan tilbyde dig en alsidig 2-årig uddannelse, hvor du får:

  • Ansvar og selvstændige opgaver
  • Et godt og spændende læringsmiljø
  • Kompetente vejledere og hjælpsomme kollegaer
  • Din egen uddannelsesplan og evalueringer
  • Studietur til Bruxelles af 4 – 5 dages varighed
  • 4 valgfag efter eget ønske

Du får opgaver indenfor:

  • Administration og sagsbehandling
  • Betjening og vejledning af borgerne, foreninger og andre, da du indgår i den daglige drift i Kultur- & Borgerhuset og i Sekretariatet
  • Diverse driftsopgaver på bibliotek- og borgerserviceområdet
  • Digitalisering
  • Rådhusets reception
  • Telefon og andre driftsopgaver i back
  • Kommunikation
  • Hjælpe til ved afholdelse af arrangementer

Vi forventer af dig:

  • At du kan starte den 1. september 2024
  • At du er glad, udadvendt, serviceminded, opsøgende og nysgerrig
  • Har mod på nye udfordringer i din hverdag
  • At du er selvstændig, ansvarsbevidst og engageret
  • At IT falder dig naturligt, og at du er god til at formulere dig

Adgangskrav

Er du under 25 år, skal du, inden du starter på dit uddannelsesforløb hos os, have bestået en af følgende grunduddannelser:

  • EUX-kontor
  • Et fem ugers kompetencegivende forløb for studenter (HF, HTX, STK)
  • HHX eller et grundforløb (påbegyndt før 31. juli 2015)

Er du over 25 år, skal du, inden du starter på dit uddannelsesforløb hos os, kontakte en erhvervsskole i forhold til uddannelsen ”Kontor med speciale i offentlig administration”, da uddannelsens varighed og adgangskrav er afhængig af tidligere uddannelse / erhvervserfaring.

Hvis du er i tvivl, om du opfylder kravene, skal du kontakte en erhvervsskole.

Løn- og arbejdsforhold

Som elev i Vallensbæk Kommune vil din arbejdstid være 37 timer om ugen, med betalt frokostpause og fleksibel arbejdstid. Som ansat/elev i Kultur- & Borgerhuset skal du forvente en dagvagt og en aftenvagt pr. uge samt en lørdagsvagt hver 5 uge.

Er du mellem 18 og 25 år, er månedslønnen det første år p.t. ca. 15.832 kr. og det andet år ca. 16.663 kr. For voksenelever over 25 år er månedslønnen ca. 23.965 kr. Hertil kommer overenskomststigninger.

Hvis du vil vide mere

Du kan få mere information hos afdelingsleder Annette Fabricius på tlf. nr.: 20 56 17 70 eller afdelingsleder Aslak Martin de Escalada på tlf. nr. 24 46 16 67.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 28. april 2024. Der afholdes ansættelsessamtaler mandag den 6. maj 2024.

Vallensbæk Kommune arbejder på digitale løsninger for borgere og medarbejdere, og vi vil derfor bede dig om at søge stillingen elektronisk ved at klikke på "Ansøg nu" knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand

Datoer

Ansøgningsfrist: 28. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Annette Fabricius
(+45) 20 56 17 70

Aslak Martin de Escalada
(+45) 24 46 16 67



Find vej

.

Om Vallensbæk Kommune

I Vallensbæk Kommune får man det bedste fra mange verdener. Der er naturskønne områder, gode skoler og daginstitutioner, der understøtter et udviklende børne- og ungeliv og et højt serviceniveau. Den centrale placering i hovedstadsområdet er med til at tiltrække stadig flere borgere og virksomheder.

Kommunen har omkring 18.000 indbyggere, som alle kan få gavn af de hyggelige boligområder, letbanen, sportspladser og grønne områder, der skyder op i hele kommunen.

Vallensbæks vision er at være fremtidens boligby for det hele menneske. Vi samarbejder dagligt med erhvervslivet, frivillige ildsjæle og nationale aktører for på bedst mulig vis at udnytte Vallensbæks placering og mange fordele optimalt.

Når du træder ind i organisationen, bliver du en del af et stort fællesskab med 1300 ansatte, hvor samarbejde er en altafgørende faktor. Det betyder, at ledere og medarbejdere samarbejder med hinanden og borgerne ud fra værdierne nærvær, dialog og tillid. Du kan læse mere om vores forventninger til dig som medarbejder i kommunens Medarbejder- og ledelsesgrundlag.

Vi har en målsætningen om røgfri generation 2030, så for alles skyld er der røgfri arbejdstid.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®