FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

IT-supportelev hos Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

Har du lyst til at tage en 2-årig elevuddannelse i en virksomhed, hvis mission er at sikre liv og værdier?

Som IT-supportelev hos DBI, bliver du ansat i landets førende virksomhed inden for brand og sikring. Vi arbejder hele tiden på at forbedre brandsikkerheden og forebygge brande i Danmark. Du behøver dog ikke at vide noget om brand eller sikring. Det du skal vide, skal vi nok lære dig, hvis du til gengæld har interesse for IT og lysten til at lære.

Opgaver og ansvarsområder

Vi tilbyder dig en spændende læretid, hvor du selv har mulighed for at sætte dit præg på udvikling og opgaver.

Du får en grundig oplæring i teknikker, processer og projekter af dine to nærmeste kollegaer, hvor en af dem selv har været elev i afdelingen. Du vil blive oplært til at kunne løse opgaverne selvstændigt med løbende vejledning fra de erfarne IT-supportere. Du vil igennem din elevtid få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsopgaver, efterhånden som du bliver oplært.

Om dig

Du er i gang med grundforløb 2 til IT-support uddannelsen, og vi forventer du kan starte en gang i juni måned 2024.

Du er serviceminded og gør en indsats for at forstå de udfordringer, brugerne måtte have. Vi forestiller os, at du arbejder struktureret og ansvarsbevidst, så du følger op og får afsluttet dine arbejdsopgaver.

Det er et krav, at du kan læse, skrive og forstå engelsk, da vi har kunder og brugere fra 29 forskellige lande, som også jævnligt skal assisteres.

Om afdelingen og teamet

Du bliver en del af IT-support, som består af to IT-supportere samt et team af eksterne ITkonsulenter.

IT-support ligger under Strategi, IT og Analyse afdelingen, og du vil blive involveret i den daglige drift af IT.

I IT-support betjener vi ca. 350 brugere på 5 lokationer med applikationer som Business Central, CRM, Terminal server, 365, Active Directory, azure, sharepoint etc.

Kontakten til brugerne er på mail, telefon og personlig henvendelse.

DBI tilbyder dig

DBI’s vigtigste aktiv er medarbejdernes viden og engagement, og det er vi villige til at investere i. DBI prioriterer generelt efteruddannelse samt faglig og personlig udvikling højt

DBI er kendetegnet ved at være en god og udviklende arbejdsplads, hvor samarbejdsmiljøet er fleksibelt og uformelt. Du får gode personalemæssige forhold, som fx. Pensionsordning, tandforsikring og sundhedsforsikring. Vores personaleforening arrangerer mange aktiviteter i løbet af året, som du kan deltage i, og ikke mindst så spiser vi rigtig godt i vores kantine.

Har du spørgsmål til elevpladsen, kan du ringe til IT-supporter Henrik Helander Hansen på telefon 20 10 90 51.

Ansøgningen skal du sende så vi har den senest den 15. maj 2024. Vi behandler ansøgningerne og afholder samtaler løbende. Tiltrædelse juni 2024.

Du søger stillingen via "Ansøg nu" knappen. Vi modtager kun ansøgninger via rekrutteringssystemet.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

Datoer

Ansøgningsfrist: 15. maj 2024
Tiltrædelse: Juni 2024

Kontakt

IT-supporter, Henrik Helander Hansen
(+45) 20 10 90 51



Find vej

.

Om DBI

Hos DBI tænker vi forlæns. Det er ikke fordi, vi ligefrem kan spå om fremtiden, men i alt, hvad vi gør, forsøger vi at se ind i den. Brand og sikring handler nemlig om netop dét – at forudse og foregribe – og det er vi verdensmestre i hos DBI. Det er ikke uden grund, at vi i mere end 100 år har været førende på markedet, når det gælder viden og løsninger inden for brand og sikring. Som et af Danmarks få GTS-institutter udfylder vi en vigtig rolle i samfundet som bindeled mellem forskning og erhvervsliv. Vi hjælper ambitiøse virksomheder med brand og sikring, og vi sætter de nye standarder.

Kan du tænke forlæns? Og vil du være en del af et hold på mere end 300 kolleger, der sammen arbejder dedikeret på at udvikle og højne niveauet af brand og sikring i fremtiden? Så er DBI måske din fremtidige arbejdsplads.

DBI har hovedkontor i Hvidovre og kontorer i Århus, Fredericia, Frederikshavn, Norge, Sverige og England.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®