Du kan sagtens få en karriere på universitetet, selvom du ikke har gået der: Bliv kontorelev på Søndre Campus på Københavns Universitet med speciale i offentlig administration eller i økonomi
Som kontorelev på Søndre Campus kommer du til at spille en vigtig rolle i uddannelsen af fremtidens arbejdskraft. Vi er på udkig efter i alt fem kontorelever, der er klar til at tage hul på en toårig kontoruddannelse ved Det Humanistiske Fakultet på Københavns Universitet med start 1. februar 2024 eller 1. september 2024; Fire elever med speciale i offentlig administration og en elev med speciale i økonomi.
Din uddannelse omfatter flere skoleophold på Niels Brock, hvoraf en uge er et betalt studieophold i Bruxelles. Du afslutter skoleforløbet med en skriftlig fagprøve og en mundtlig eksamen.
Når du tager en kontoruddannelse, er det vigtigt, at du har et veludviklet servicegen. Du kommer til at servicere mange funktioner, så du skal have lyst til at hjælpe andre ansvarsbevidst og med godt humør. Uddannelsen kræver også, at du er stabil og kan arbejde struktureret og med sans for detaljen. Du skal desuden have gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk og en god forståelse for IT-værktøjer generelt.
Derudover skal du have bestået eller forvente at bestå EUX kontor eller HH, STX, HTX eller HF suppleret med 5 ugers EUS-forløb, eller HG, som skal være adgangsgivende til specialet Offentlig Administration. Er du over 25 år og har gennemført anden erhvervsuddannelse eller har relevant erhvervserfaring, skal du vedhæfte realkompetencevurdering til din ansøgning. Realkompetence-vurderingen kan du få udarbejdet på en handelsskole.
Dit arbejdsliv bliver blandt 8.500 unge i nye og moderne bygninger på Københavns smukke, prisbelønnede Karens Blixens Plads lige ved siden af Islands Brygge metrostation. 10 minutter på cykel og tre stop med metroen fra Nørreport.
Vi arbejder med forskning og undervisning inden for sprog, kultur, levevilkår og historie – fra fortællinger fra fortiden til nutidens problemstillinger. Vi uddanner kandidater til en række vigtige områder i samfundet, fx gymnasieskolen, kultur- og museumsverdenen, forlagsbranchen og kommunikation og administration i den offentlige og private sektor.
Vores arbejdskultur er præget af højt engagement og en uhøjtidelig omgangstone. Fakultetet består af administration og service, seks institutter og har omkring 8.500 studerende, 725 forskere og undervisere, 95 ph.d.-studerende og 250 administrative medarbejdere.
Din ansættelse og løn følger OAO-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT. Er du mellem 18 og 24 år, er startlønnen 14.877,58 kr. pr. måned eksklusive pension. Er du fyldt 25 år, er lønnen 21.523,58 kr. pr. måned eksklusive pension.
Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge, og vi har flekstid.
Kontakt os på kontorelev@hum.ku.dk for at få mere at vide om stillingen. Du kan også kontakte elevkoordinator Mette Schrøder Bentsen på 35 32 13 59 eller administrationschef Anya Strøm på tel:35 32 56 04. Du kan læse mere om Københavns Universitet og Det Humanistiske Fakultet på www.hum.ku.dk
Tag springet og ansøg nu! Send din ansøgning via "Ansøg nu" knappen. Husk at vedhæfte dit CV og dokumentation for din uddannelse.
Vi planlægger at holde første runde af samtaler i uge 49 og 50, 2023 og anden runde i uge 1, 2024.
Vi glæder os til at læse din ansøgning og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning
Sted
Københavns Universitet, Søndre Campus
Karen Blixens Plads 7
2300 København S
Datoer
Ansøgningsfrist: 28. november 2023
Tiltrædelse: 1. februar / 1. september 2024
Kontakt
Elevkoordinator, Mette Schrøder Bentsen
(+45) 35 32 13 59
msb@hum.ku.dk
Administrationschef, Anya Strøm
(+45) 35 32 56 04
anya@hum.ku.dk
Find vej
Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.