FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv klar til
Politiskolen
på Aalborg Sportshøjskole

En af de eftertragtede linjer på Aalborg Sportshøjskole er politilinjen.
Det er en forberedende linje for dig, som ønsker at blive super top-tunede til politiets optagelsesprøve.

En unik kombination af fysisk og faglig træning Aalborg

Sportshøjskolen's politilinje er ikke blot en fysisk forberedelse; det er en helhedsorienteret tilgang, der styrker dig både fysisk og mentalt. Du vil opleve en blanding af teambuilding, værdibaserede diskussioner, danskundervisning, intens styrketræning, cardio samt autentiske politiøvelser. Disse komponenter er designet til at udvikle dig som person og forberede dig til livet som betjent.

Få din helt egen personlig træner mens du går på politilinjen

For at sikre, at alle kommer i den bedste tænkelige form, har politilinjen allieret sig med de elever, som vælger at tage en diplomtræneruddannelse under deres højskoleophold. Således får styrketrænerne til opgave at lægge et specifikt træningsprogram til den enkelte politielev. 

På den måde får eleverne på politilinjen deres egen personlige træner, som vil optimere deres fysiske form yderligere, og på den måde give hver enkelt politielev mere overskud og bedre forudsætninger til at bestå optagelsesprøven. Resultatet? En markant forbedring af din fysiske præstation og større chance for at bestå optagelsesprøven til Politiskolen.

En stolt tradition for succes

I løbet af de sidste 17 år har Aalborg Sportshøjskole hjulpet et utal af elever med at bestå adgangskravene til Politiskolen. Imponerende 70-90% af vores elever på politilinjen bliver optaget på Politiskolen efter deres forløb hos os. Dette tal taler for sig selv og understreger effektiviteten af vores forberedende program.

Unik indsigt fra feltet

Vores samarbejde med politiassistent Micheal Palmgren Madsen fra Aalborg Politi beriger undervisningen med praktiske og intense lektioner. Disse sessioner giver dig et unikt indblik i en politibetjents daglige arbejde og er uvurderlige i din beslutningsproces om at søge ind på Politiskolen.

Er politiskolen noget for dig?

Uanset om du er fast besluttet på at forberede dig til politiets optagelsesprøve, eller du stadig overvejer din fremtid inden for politiet, er vores politilinje det perfekte valg for dit sabbatår.

Fakta

Varighed: 20 eller 24 uger

Anbefaling:

Morten
Politilinjen gav mig fantastiske muligheder for at træne op til prøverne. Jeg nød særligt, at vi fik undervisning af ægte politibetjente. Et fedt øjeblik var, da vi hørte virkelige historier fra en betjent, der havde været hos politiet i over 40 år. Politilinjen tilbyder generelt gode muligheder for a forberede sig til optagelsesprøven hos politiet

Kristian
Jeg valgte politilinjen, fordi jeg var i tvivl, men havde en fornemmelse af, at det var det, jeg ville. På politilinjen fik jeg en stor viden om det om det at være betjent. Vi fik blandt andet undervisning af to politibetjente der delte historier fra deres arbejdsliv, både de gode og mindre gode øjeblikke. At gå på politilinjen forberedte mig til optagelsesprøven hos politiet, selvom det ikke var den primære fokus. Jeg har fået en bred vifte af viden, som jeg sætter stor pris på , samt det fantastiske sammenhold, jeg oplevede både på linjen men generelt på hele skolen.

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®