FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Er du
Deloittes

revisorstjerne?

Drømmer du om at arbejde i krydsfeltet mellem data, økonomi, IT og rådgivning? – Sæt gang i din karriere med Deloittes talentprogram NEXT.

Hos Deloitte har vi høje forventninger til dig, og vi tror på, at du kan opfylde dem! Vi hjælper med at udvikle dig både fagligt og personligt, men du bestemmer helt selv hvilket fagområde, rolle, kundetype eller opgave, du vil specialisere dig i. Du får ansvar fra første arbejdsdag og kommer helt tæt på kunderne! 

Vi mener, at en hands-on erfaring er det, som vil gavne dig og din karriere mest muligt på den lange bane. Det vigtigste er, at du har interesse for økonomi og tal og kan forstå tankerne bag. For det du ikke ved endnu, skal du nok lære, og vi hjælper dig godt på vej.

Efterhånden er mange processer indenfor revisorfaget blevet automatiseret, hvilket giver dig plads til at sidde med flere analyser, mere rådgivning og mere tid til at løse komplekse problemstillinger. Revisorfaget handler i dag langt mere om at skabe gode kunderelationer. Derfor ligger vi stor vægt på, at lære dig i at forstå kunden bag tallene.

Kort sagt: ”Vi gør dig til den bedste udgave af en revisor – én, der kan og vil gøre en forskel.”

Vores talentprogram NEXT

Hos Deloitte har vi udviklet talentprogrammet NEXT, som kickstarter din revisorkarriere. Gennem NEXT placerer vi dig i et ungt og dynamisk fællesskab, så du kan være dig selv og får de bedst mulige rammer for at udvikle dig. 

Vores omfattende viden, vores sammenhold og professionalisme, har gjort det muligt at designe NEXT således, at uddannelsen bliver skræddersyet til dig og dine behov. På den måde får du alle de værktøjer, der vil give dig den start på din karriere.

Learning by doing - together

I Deloitte bliver du en del at et stort globalt netværk og fællesskab. Vi vægter sociale arrangementer og team-aktiviteter højt.

Din karriere starter d. 23. august 2024 sammen med mange andre unge, som du vil følges med. På den måde styrker vi sammenholdet og det gode kollegaskab.

På førstedagen får du tildelt en coach, som du kan tage ved lære af og sparre med gennem hele forløbet. Vi tror på livslang læring, og derfor er det vigtigt for os, at du bliver inddraget i revisionsarbejdet og kommer med på kundeopgaver tidligt i forløbet. 

Derudover er vi ambitiøse på dine vegne, og ved vi, at du kan levere mere og bedre, når der er balance mellem arbejde og fritid. Derfor har vi et stort fokus på den fleksible arbejdsdag, der tager højde for, hvor DU er i dit liv.

”Der blev lagt vægt på fællesskab og det at arbejde i teams. Så fik jeg også indtryk af, at det handlede meget om mesterlære, især for mig var det vigtigt at opleve jobbet i praksis og ikke kun læse op på teorien. Det fik jeg meget indtrykket af, og sådan er det helt præcist også i virkeligheden.” – Camilla Pelving, revisortrainee.

Alle veje fører til Deloitte

Uanset dit uddannelsesniveau har du mulighed for at blive en del af Deloittes revisionsteam. Har du afsluttet eller er ved at afslutte en gymnasial-, akademi-, bachelor- eller kandidatuddannelse, kan du blive en del af NEXT. 

Selv hvis du ikke føler dig helt færdig med studierne, men gerne vil starte din karriere, kan vi også hjælpe med det! Vi giver dig eksempelvis mulighed for både at læse en HD og senere en Cand.merc.aud på deltid samtidig med, at du er hos os. Vi har altid plads til nye talenter hos Deloitte!

Fakta

  • Deloitte er Danmarks største revisions- og rådgivningshus
  • Globalt er vi mere end 415.000 kollegaer. Selvom vi er store, bevarer vi følelsen af den lokale kultur og en tæt forbindelse til vores team

Som medarbejder i Deloitte får du:

  • En mulighed for at gøre en mærkbar forskel for kunder og samfund
  • En lærings- og udviklingskultur, der gennemsyrer alt, hvad vi gør
  • Et stærkt netværk af kollegaer og kunder
  • En karriere med fokus på fleksibilitet, inklusion og som er tilpasset dine ambitioner
  • Et af livets vigtigste fællesskaber

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®