FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Sportshøjskole eller Idrætshøjskole

– hvad er forskellen?

To ord kan sagtens have samme betydning. Det er tilfældet med begreberne sportshøjskole og idrætshøjskole. Nogle kan blive forvirret over de to begreber og forskellen der hører med – men der er slet ingen forskel. Sportshøjskole og idrætshøjskole er præcis det samme.

Aalborg Sportshøjskole er en højskole, hvor du bor, spiser og har undervisning. Du sammensætter selv dit eget skema ud fra en bred vifte af sports-, idræts- og almene fag. Du bestemmer derfor selv hvad du har lyst til at fordybe dig i under dit højskoleophold.

5 grunde til at tage på Idrætshøjskole på Aalborg Sportshøjskole

  1. Du kan dyrke din favoritsport hver dag
  2. Du bliver en del af et helt unikt fællesskab
  3. Du udvikler dig både personligt, fysisk og socialt
  4. Du skal ikke selv lave mad (det bliver serveret for dig)
  5. Du kan kombinere højskole med fede rejser

1. Du kan dyrke din favoritsport hver dag

Da du selv sammensætter dit skema med sports-, idræts- og almene fag, har du rig mulighed for at dyrke din favoritsport hver dag på Aalborg Sportshøjskole – du kan vælge mellem mere end 60 fag. Du kan også vælge at kaste dig ud i noget helt nyt, du aldrig har prøvet før. Det kan være du vil lære at klatre, prøve at surfe eller bare vil have pulsen op i CrossFit. Der er rig mulighed for at dyrke en masse sport i løbet af en højskoleuge – uanset om det er sport du har prøvet før eller ej. Der er plads til alle niveauer på Aalborg Sportshøjskole.

2. Du bliver en del af et unikt fællesskab

Man finder næsten ikke et bedre fællesskab end højskole fællesskabet. Når man er sammen med 100+ andre unge mennesker i et halvt år eller mere, kan det ikke undgås at komme tæt på hinanden. Der er altid nogle at snakke med, træne med eller slappe af med.

Det føles næsten som én stor familienår man går på Aalborg Sportshøjskole. Så længe man selv bidrager til det sociale på højskolen, kan det heller ikke undgås at få nye venskaber. Når man er samlet SÅ mange unge mennesker på Aalborg Sportshøjskole, vil der naturligt være nogle man matcher med iblandt. Derfor opstår venskaber helt naturligt på højskolen og de fleste følger heldigvis med én videre ud i livet.

3. Du bliver udviklet både personligt, fysisk og socialt

Når man er sammen med så mange mennesker 24/7 og sjældent er alene, bliver man klogere på sig selv. Et højskoleophold indebærer derfor en stor udvikling – både personligt og socialt. MEN når man går på Aalborg Sportshøjskole, er der også rig mulighed for fysisk udvikling. Det kan både være generel fysisk udvikling eller udvikling indenfor en af de mange fag du kan vælge imellem. Så længe du er klar på at give den gas, vil du med garanti opleve forskel på din fysik fra dit højskoleophold starter til det slutter.

4. Du skal ikke selv lave mad (det bliver serveret for dig)

Noget af det fede ved at gå på Aalborg Sportshøjskole er også, at du ikke selv skal tænke på indkøb og madlavning. Du får serveret lækkert mad flere gange om dagen, så du kan koncentrere dig om at nyde dit højskoleophold. På Aalborg Sportshøjskole får du tre hovedmåltider i hverdagen samt tre mellemmåltider.

5. Du kan kombinere højskole med fede rejser

Du kan også kombinere dit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole med fede rejser. Rejser med højskolen er grupperejser, hvor fællesskabet og fede oplevelser er i højsædet.

Læs mere om alle muligheder på www.sportshojskolen.dk

Fakta

Varighed: 24 uger

Hvilke aldre har eleverne?
Vi har elever som er 18 år og vi har elever på højskolen med en alder over 30 år. Derfor er spændet stort, men gennemsnitsalderen på højskolen er 22-23 år

Hvornår er der ansøgningsfrist?
Der er ingen ansøgningsfrist. Elever bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig, så jo før du tilmelder dig et højskoleophold, jo større chance er der for at du får en plads på højskolen.

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®