FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Få en
elevplads
med mening

Bliv kontorelev i Skatteministeriets koncern.

Som elev i Skatteministeriets Koncern får du en spændende og afvekslende hverdag med ansvar og mulighed for at gøre en forskel for Danmark.

En elevuddannelse, der giver så meget mening

Drømmer du om en elevuddannelse, hvor dit arbejde har betydning for samfundet, og hvor du har mulighed for at gøre en forskel for den offentlige sektor?

Det kan vi tilbyde dig som elev i Skatteministeriets koncern. Vælger du at starte din karriere hos os, får du en 2-årig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration, som veksler mellem skoleforløb og praktikophold. Derudover tilrettelægger vi din uddannelse således, at du får praktikophold i flere afdelinger i en styrelsen, så du får et bredt kendskab til de faglige områder.

I din elevtid kan du bl.a. arbejde med opgaver inden for:

  • Administration
  • Sagsbehandling
  • Kommunikation og korrespondance
  • Kundekontakt og telefonbetjening
  • Økonomi

“Det er rigtig fedt at blive udfordret og at have et arbejde, som giver mening, og hvor jeg kan udvikle mig både fagligt og personligt. Dagene er aldrig kedelige. Desuden er det en meget familievenlig arbejdsplads, hvor er der en god balance mellem mit arbejde og mit privatliv.” – Sofie, kontorelev i Skattestyrelsen.

En lærerig elevtid med ansvar og udfordringer

I Skatteministeriets koncern får du en bred uddannelse, hvor du får udviklet dine faglige, personlige og sociale kompetencer samt får brugt din teoretiske viden i praksis.

Som elev i én af vores styrelser, får du en spændende og afvekslende hverdag, som indeholder en variation af opgaver, i form af både nye udfordringer og rutineprægede opgaver. Vi vil desuden sørge for at tilpasse ansvar og udfordringer til dine behov, og dermed sikrer vi os, at du udvikler dig.

"Siden dag ét har der været stort fokus på, at jeg ikke bare er en elev. Jeg føler, at jeg får ansvar og bliver set og hørt af mine kollegaer og leder. Jeg har indtil videre arbejdet med mange forskellige arbejdsopgaver, hvor jeg både er blevet udfordret, og har udviklet mig fagligt.” – Frederikke, kontorelev i Administrations- og Servicestyrelsen.

En fleksibel arbejdsplads

Vi tager et stort hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv hos vores medarbejdere, hvorfor vi tilbyder at være en fleksibel arbejdsplads. Da du som elev anses som værende en medarbejder på lige fod med alle andre, vil du naturligvis også få muligheden for at være fleksibel med din arbejdsdag.

”Da jeg startede, blev jeg taget rigtig godt imod, og jeg blev klædt godt på i forhold til de forskellige arbejdsopgaver. Der er stor fokus på, at vi som elever skal have så meget læring med i rygsækken som muligt, men samtidig også en stor åbenhed for, at vi selv kan præge læringsmulighederne alt efter, hvad der optager os. Det er fedt at være på en arbejdsplads, hvor vi som elever inddrages i driften på lige fod med de øvrige medarbejdere, men hvor der også er et stort elevteam, som vi altid kan sparre og hygge os med.” – Malene, kontorelev i Gældsstyrelsen.

Bliv en del af et stort socialt netværk

Som kontorelev bliver du en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor der er et stort kollegialt fællesskab på tværs af styrelserne. 

I Skatteministeriets koncern har vi et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er stor fokus på trivsel på arbejdspladsen, hvorfor vi også lægger stor vægt på at afholde sociale arrangementer. På den måde vil du i løbet af din elevtid få et fagligt og stærkt socialt netværk på tværs af Skatteministeriets koncern. 

Lyder en kontoruddannelse hos os spændende, og vil du med på vores næste elevhold til september? Så kan du læse mere og ansøge på; adst.dk/job-og-karriere/bliv-elev-i-skatteministeriets-koncern

Fakta

Skatteministeriets koncern består af specialiserede styrelser, der hver især løser opgaver inden for deres kerneområder.

Styrelser:
Administrations- og Servicestyrelsen, Gældsstyrelsen, Motorstyrelsen, Skatteankestyrelsen, Skattestyrelsen, Spillemyndigheden, Toldstyrelsen, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og Vurderingsstyrelsen

Antal elever: + 150

Vi har fokus på:
Din udvikling, balancen mellem arbejds- og privatliv, socialt netværk blandt kollegaer.

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®