FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Revisortrainees 2025

Bliv revisortrainee på en arbejdsplads i konstant vækst og udvikling, som år efter år kåres som en af Danmarks bedste.

Med vores team på cirka 1.900 medarbejdere tilbyder vi et læringsmiljø, der effektivt forbereder dig på at blive en dygtig revisor. Vi viser tillid til dig og dine evner gennem frihed under ansvar, hvilket giver dig mulighed for at vokse både personligt og professionelt.

Vi skal bruge revisortrainees med opstart den 1. september 2025 fordelt på alle vores kontorer i Danmark!

Dyk ned i revision og regnskab – og meget mere!

Hvis du er fascineret af tal, nyder at arbejde med mennesker og er klar til at påtage dig ansvar, er du måske vores næste revisortrainee!

Som revisortrainee vil du blive udfordret med kundespecifikke opgaver, mens du følger vores interne traineeuddannelse. Både den praktiske og den teoretiske del vil styrke dine faglige kompetencer inden for revision, regnskab, bogføring og skat. Du vil også få mulighed for at opbygge værdifulde relationer med andre Beierholm-trainees, som gennemgår netop samme forløb som dig.

Skab din egen karriere i et sundt arbejdsmiljø

Som aspirerende revisor er du formentlig ivrig efter at dykke ned i revision og regnskab. Derfor sørger vi for en buddy, der hjælper dig godt i gang med dine opgaver og vejleder dig gennem sidemandsoplæring. Udover din buddy vil du desuden blive mødt af et imødekommende og hjælpsomt team, som støtter dig på din vej til at blive revisor.

Vi tilbyder dig også muligheden for at forfølge en HD-uddannelse parallelt med dit arbejde, som betales af Beierholm. Dette giver dig en ekstra dimension af faglig udvikling og styrker din revisorkarriere.

Hos Beierholm værdsætter vi et sundt arbejdsmiljø og går op i trivsel. Vi er kendt for at skabe balance mellem arbejde og fritid, og hos os vil du opleve et positivt og støttende arbejdsmiljø, hvor du trygt kan udvikle dig både professionelt og personligt.

Din vej til Beierholm

  • En færdig uddannelse fra HHX, STX eller EUX
  • Måske er du i gang eller færdig med en Finansøkonom, Finansbachelor, Financial Controller eller en professionsbachelor i skat
  • Eller måske er du i gang eller færdig med en HA eller cand.merc.aud

Vi mener, at vejen til at blive trainee i Beierholm kan se meget forskellig ud, da vi som virksomhed ser potentiale i vores medarbejdere uanset deres uddannelsesbaggrund eller tidligere erhvervserfaring. Det vigtigste er, at du har:

  • En motiveret tilgang til læring og udvikling og en lyst til at kaste dig ud i nye opgaver
  • Et fremsynet mindset, en ansvarsfuld tilgang og systematiske evner
  • En lyst til at tale og sparre med både kunder og kolleger
  • En god forståelse for tal og data

Vi tilbyder dig

I korte træk tilbyder Beierholm et toårigt intro- og uddannelsesforløb med støtte fra en erfaren revisor, der hjælper dig med at komme godt i gang og tilbyder værdifuld læring. Du vil modtage løn under din traineeuddannelse samt have adgang til en sundhedsordning og andre medarbejderfordele. Hos Beierholm skaber vi optimale betingelser for din udvikling!

Besøg vores hjemmeside for mere information: https://www.beierholm.dk/karriere/start-din-karriere-hos-beierholm

Hvad skal du gøre?

Fortæl os hvem du er, hvad du drømmer om og gerne om din motivation for at blive revisortrainee hos Beierholm. Husk at vedlægge CV og dine seneste uddannelses-/eksamenspapirer.

Vi søger trainees med opstart 1. september 2025, og vi afholder samtaler løbende. Derfor opfordrer vi dig til ikke at vente for længe med at sende din ansøgning. Vær desuden opmærksom på, at vi tilbyder trainee-pladser på tværs af landet, så du har mulighed for at angive din foretrukne arbejdslokation, når du sender din ansøgning igennem vores ansøgningssystem.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning til stillingen som revisortrainee hos Beierholm!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Beierholm
Vi søger trainees til alle vores kontorer i Danmark

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2025



Lær os bedre at kende

.

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer til at tænke nyt, drømme stort, skabe stærke resultater og til at udvikle dit talent bedst muligt. Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1500 medarbejdere fordelt på kontorer i mere end 35 danske byer. Vi er blandt Danmarks førende, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i kompetence, nærhed og menneskelighed.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®