FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Ansøg nu

Bliv en del af

AROS REVISION

Hvem er vi

Vi er en blanding af et ungt miljø og masser af erfaring

Revision

Medium size

Aarhus & København


Aros Revision er et ungt, teamorienteret og proaktivt revisionsfirma, der blev etableret i 2005. Dengang som nu bygger vores virksomhed på dyb indsigt, stort kundeengagement og tårnhøj faglig kvalitet – og dengang som nu leverer vi skræddersyede og forretningsoptimerende løsninger, der tager udgangspunkt i kundernes specifikke behov.

Aros Revision er en velkonsolideret landsdækkende revisionsvirksomhed med over 50 dedikerede medarbejdere, herunder 6 statsautoriserede revisorer hvoraf de 5 er partnere. Vi har hovedkontor i Aarhus samt kontor i København, men opererer overalt i Danmark.

Vores Profil

Vi tilstræber at være den foretrukne samarbejdspartner og rådgiver for vore kunder.

Medarbejderne er alle kompetente og engagerede i løsningen af vore kunders opgaver, og i samråd med den enkelte medarbejder tilrettelægger firmaet medarbejderens uddannelses- og karriereforløb. Alle medarbejdere har selvstændigt kundeansvar.

Personlig betjening og kontakt er nøglefaktorer for os. Det skaber tillid og troværdighed og sikrer en professionel og kompetent assistance fra vores side.

Vore kompetencer

Vore kompetencer tilbydes virksomheder, der ønsker en professionel samarbejdspartner og rådgiver inden for regnskab, revision, skat, moms og afgifter, virksomhedsdrift, virksomhedsstruktur, køb/salg af virksomhed, finansiering og generationsskifte.

Kompetence er et nødvendigt udgangspunkt for et udbytterigt samarbejde med din virksomhed som omdrejningspunkt.

Mød os

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen fra den første dag

Medarbejderne er firmaets vigtigste ressource

Ansættelse hos os betyder nye og spændende udfordringer i en moderne virksomhed, som har et godt socialt netværk, og hvor medarbejdernes personlige udvikling er en nøglefaktor for at kunne tilbyde vores kunder de rigtige løsninger.

Hos os har du gode personaleforhold som flekstid, hjemmearbejdsplads, sundhedsforsikring, frokostordning og bruttolønspakke efter eget ønske.

Revisionsbranchen har ry for at være en branche, hvor man skal lægge mange arbejdstimer udover de normale 37 timer om ugen. Hos Aros Revision arbejder vi ikke "solen sort", da vi prioriterer, at vores medarbejdere også har tid til et privatliv uden for arbejdstid.

Din karrierevej

Du får masser af karrieremuligheder med efteruddannelse i et ambitiøst og ungt miljø

Faglighed er forudsætningen for at være en troværdig sparringspartner

Vi sørger for, at du får en elevuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Et ansættelsesforhold hos os nødvendiggør, at du deltager i et uddannelsesforløb, der er tilpasset dit uddannelsesniveau og dine ønsker for fremtiden. Det gælder uanset, om du er nybagt HHX, finansøkonom, cand. merc. aud. eller har anden relevant uddannelse.

Udover jobtræning tilbydes du at deltage i interne og eksterne kurser som sikrer, at du når dine uddannelsesmæssige mål til glæde for dig og vores kunder.

Har du lyst, så hjælper vi dig hele vejen mod drømmen om at blive revisor

Har du mod på at gennemføre uddannelsen til statsautoriseret revisor, tilrettelægges dit karriereforløb i overensstemmelse hermed. Vi har stor erfaring i at uddanne statsautoriserede revisorer, og vi har i partnerkredsen et tidligere medlem af Revisorkommissionen.

Bliv en af os

Kom med på holdet i et ungt og ambitiøst team

Bliv vores nye kollega

Drømmer du om at blive revisor, og interesserer du dig for økonomi og matematik?

Vi søger lige nu revisorelever til både Aarhus og København samt praktikanter til opstart i januar og august 2025.

Revisorelever

Praktikanter

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Aros Revision
Værkmestergade 3, 4.sal
8000 Aarhus C
T: (+45) 86 27 02 71

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®