FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Laborantpraktikant – DTU Sustain, Sektion for Materialer og holdbarhed

Er du vores nye laborantpraktikant og har du lyst til at arbejde i et spændende forskningsmiljø?

Vi søger en laborantpraktikant til at være med på holdet i sektionen for Materialer og Holdbarhed på DTU Sustain.

Vi arbejder ud fra en bæredygtighedstankegang, så byggematerialer produceres f.eks. med sekundære ressourcer, så de på en måde har en længere levetid. Fokus for de opgaver, som du vil blive involveret i, ligger inden for brug af affald som ressource i byggematerialer Vi har forskningsprojekter omkring bæredygtig håndtering af forskellige asker, specielt fjernelse af tungmetaller med elektrokemiske metoder for senere at kunne genanvende nogle af metallerne og udnytte den behandlet aske i beton/mørtel som vil være en væsentlig del af dit arbejdsområde.

Jobbet

Du vil indgå aktivt i det eksperimentelle arbejde i forskningsprojekterne. En del af arbejdet vil være afprøvning af nye ideer og metoder, medens en anden del vil bestå i analysearbejde bl.a. pH, ledningsevne, oplukning i mikroovn, måling af kationer på ICP-OES, anioner på Ionchromatograf, bestemmelse af partikelstørrelse på laserdiffraktiometer, mineraler på XRD, samt støbning af beton/mørtel med behandlet aske. Desuden vil du komme til at hjælpe med forberedelse til studenterprojekter og bruge din tilegnet viden til at instrueres studerende og ph.d.-studerende i laboratorie analyser.

Vores forventninger til dig

  • Du forventer at bestå eller har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen.
  • Du arbejder omhyggeligt, systematisk og selvstændigt
  • Du er ikke bange for at tage fat og give en hjælpende hånd
  • Du er omstillingsparat i et aktivt laboratoriemiljø
  • Du skal kunne kommunikere på engelsk

Hvad tilbyder vi dig

Vil tilbyder en spændende og udfordrende praktikplads med gode kollegaer og stor variation i arbejdsopgaverne. En arbejdsuge på 37 timer og med mulighed for fleksible arbejdstider. Du vil indgå i en lille laborantgruppe som brænder for faget.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2025. Arbejdsstedet er DTU Sustain på DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 27. september 2024. Åbn linket via "Ansøg nu" knappen, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte laboratoriekoordinator Ebba Schnell på 4525 2244. Læs mere om Sektion for Materialer og Holdbarhed https://sustain.dtu.dk/forskning/materials-og-durability

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Sustain - Institut for Miljø- og Ressourceteknologi - er et af de største universitetsinstitutter i Europa med speciale i miljø- og ressourceteknologi. Instituttet udfører forskning, udvikling og forskningsbaseret rådgivning og leverer uddannelsesprogrammer og service til samfundet. Vi arbejder på at udvikle nye miljøvenlige og bæredygtige teknologier, metoder og løsninger samt at formidle denne viden til samfundet og nye generationer af ingeniører. Instituttet har cirka 300 medarbejdere med mere end 30 nationaliteter.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Lyngby Campus 

Datoer

Ansøgningsfrist: 27. september 2023
Tiltrædelse: 1. februar 2025

Kontakt

Ebba Schnell
(+45) 45 25 22 44



Find vej

.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®