FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Revisortrainee hos
Grant Thornton  

Vi søger nyuddannede fra HHX, STX, finansøkonom eller tilsvarende til vores kontorer i København, Hillerød og Roskilde

Vi søger revisortrainees med opstart 1. september 2025 til vores kontorer på Sjælland

Er du vild med tal? Er du fagligt dygtig? Og brænder du for at udvikle dig sammen med dine kollegaer? Så er det måske netop dig, vi leder efter.

Bliv uddannet på vores eget akademi

I løbet af din traineetid kombinerer du teori med praksis via GT Akademi. Du deltager i 8 moduler, hvor du bliver undervist i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v.

Derudover indebærer traineeforløbet, at du 2 gange om ugen læser HD om aftenen. Derefter fortsætter du på cand.merc.aud.-studiet samt muligvis også SR Akademiet, som gør dig til statsautoriseret revisor, hvis du ønsker at gå hele vejen – vi støtter dig naturligvis og betaler for din uddannelse. På sigt kan du også efter eget ønske blive indstillet til GT Akademi 2 – Grundlæggende Leder.

Din 1. uge…

er en introduktionsuge, hvor du bliver grundigt sat ind i, hvad GT er for en virksomhed, og de praktiske ting du skal vide. Lige fra dag 1 vil du som trainee blive mødt af et team af både andre trainees og erfarne kolleger. Vi stiller altid op, når nye kolleger skal introduceres.

Du får også fra første dag en mentor, som støtter og vejleder dig, og som sørger for, at du får tilført nye opgaver, i takt med at du udvikler dine kompetencer.

Din 2. uge og frem…

vil du langsomt få opgaver, der består af bogføring, revision og regnskabsopstillinger, og i takt med at du udvikler dig, kommer du også til at udføre kontrol af bogføring, ligesom du udarbejder årsregnskaber, selvangivelser og tager dig af en lang række andre regnskabs- og revisions mæssige opgaver.

Vores kontorer

Vi har kontorer i følgende byer: Aalborg, Aarhus, Grenaa, Hadsten, Hadstund, Randers, København K, København Ø, Hillerød og Roskilde Syd. Læs mere her.

Skriv tydeligt i din ansøgning, hvilken by og hvilket kontor, du ansøger til.

Vi baner din karrierevej for dig

Traineeforløbet åbner mange døre. Du får erfaring med mange facetter af virksomhedsdrift og -økonomi og en unik viden, som du kan skrive på CV’et, og som giver dig jobsikkerhed og mulighed for udstationering i udlandet, hvis det har din interesse.

Relationer for livet

Du bliver fra første dag en del af et fantastisk miljø med lige dele humor og seriøsitet, og hvor alle bidrager med noget forskelligt. Vi plejer at sige, jo bedre vi er socialt – jo bedre er vi til at være faglige sammen.

Vil du med på traineeholdet?

Husk at vedhæfte alle eksamensbeviser (el. uddannelsesdokumentation), når du uploader din ansøgning + CV.

Søger du en plads som trainee hurtigst muligt, så hører vi også gerne fra dig. Skriv tydeligt i din ansøgning, at du søger hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sted

Grant Thornton
Vi søger til vores kontorer i København Ø, København K, Hillerød og Roskilde Syd

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2025

Kontakt

HR og TA Manager, Anita Andersen
35 27 51 01

HR & TA Konsulent, Julie Petersen
32 42 72 40



Hør vores trainees og studentermedhjælpere fortælle om hvordan det er at arbejde i GT

.

Om os

Grant Thornton er en dansk revisions- og rådgivningsvirksomhed med internationalt netværk og er repræsenteret med mere end 50.000 ansatte i 140 lande. I Danmark er vi i øjeblikket 630 medarbejdere, heraf ca. 90 statsautoriserede revisorer, og vi forventer at vokse yderligere i de kommende år.

Vi har 9 kontorer fordelt i Jylland og på Sjælland – alle steder danner historiske og charmerende – men topmoderniserede – bygninger rammen for arbejdsdagen.

At være revisortrainee handler ikke kun om at sidde bag en skærm hele dagen. Man får løbende mulighed for at være fleksibel og udvikle sig, med varierende opgaver, der ikke altid kræver en computer. Samtidig er man en del af et støttende fællesskab, hvor opbakning og hjælp altid er til stede.

Natasha Jüngling, startede i GT som trainee i 2023
() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®