FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

International stilling som kontorelev til Sales and Customer Service

Ønsker du en karriere i en spændende, international virksomhed, hvor du får et stort netværk af engagerede kolleger fra hele verden, og hvor ingen dage er ens? Så er du måske vores kommende kontorelev i Sales and Customer Service Department.

Prent består af 2.500 kolleger og er en ledende producent af termoformede plastemballager til medico- og pharmaindustrien. Vi er markedsleder i USA og har en stærk international position.

Vores produktionssite i Holbæk, der har været i drift siden 2010, er i rivende udvikling. Du vil blive en del af et voksende team bestående af 85 motiverede medarbejdere, der i tæt samarbejde med vores internationale kolleger arbejder målrettet sammen for at opnå Prents mission. Vi vil sælge, designe og producere speciallavede plastemballager af højeste kvalitet til vores mange medico- og pharmakunder i hele verden.

Brænder du for administrative opgaver?

Gennem dit elevforløb vil du få et solidt kendskab til mange spændende arbejdsopgaver i vores Sales and Customer Service-afdeling. Det, du ikke kan i forvejen, skal vi nok lære dig, og du vil gennemgå et struktureret oplæringsforløb, inden du skal stå på egne ben.

Vi tilbyder en stilling med et bredt udvalg af administrative opgaver, med særligt fokus på følgende:

  • Sørge for, at projektsalg bliver gennemført effektivt.
  • Være ”one point of contact” – Prent går langt for sine kunder, og høj kundeservice er afgørende for vores succes.
  • Håndtere ordreprocessen fra start til slut, herunder opfølgning på leverancer.
  • Sikre logistikken, fx ved booking af fragt.

Du starter din tid i Prent med en 2-ugers introduktion til vores forskellige afdelinger, der tæller både produktion, design/udvikling, kvalitet samt salg, for at få en stærkere grundforståelse af vores virksomhed.

Vil du være en del af et team af engagerede kolleger?

Som elev i Prent vil du opleve arbejdsdage med engagerede og autentiske kolleger, der alle er villige til at gøre deres bedste, lære nyt og omfavne teamwork. Noget, vi i Prent vægter utroligt højt.

Desuden søger vi en ny kollega, som:

  • Har gode engelskkundskaber – alt skriftlig kommunikation foregår på engelsk.
  • Har god IT-forståelse og er komfortabel med Office-pakken.
  • Er engageret og ansvarlig i forhold til egen uddannelse.
  • Er serviceminded, udadvendt og trives med kundekontakt.
  • Er grundig og struktureret.

Som kontorelev skal du have afsluttet en erhvervsfaglig studentereksamen som fx HHX eller EUX Business. Har du en STX eller HTX, skal du tage et supplerende 5-ugers grundforløb, inden du kan begynde som kontorelev.

Skal du være en del af Prent Denmark?

Lyder stillingen som noget for dig, så send os gerne din motiverede ansøgning med CV via "Ansøg nu" knappen. Skriv "Kontorelev – Salg" i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sales Manager, Philip Madsen, på telefon 23 92 37 67.

Vi glæder os til at få nye kolleger på holdet og indkalder til samtaler løbende. Send derfor gerne din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge, uanset køn, etnicitet, nationalitet, alder, religion, seksuel orientering eller handicap.

Du kan læse mere om Prent på www.prent.com.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Prent Denmark
Rørvangsvej 37
4300 Holbæk

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Sales Manager, Philip Madsen
(+45) 23 92 37 67



Find vej

.

About Prent Corporation

Welcome to Prent Corporation. We are proud to be the world’s leading designer and manufacturer of custom thermoform packaging for the medical, electronics and consumer industries.

Headquartered in Janesville, Wisconsin, USA—with additional manufacturing facilities in Arizona (USA), Costa Rica, Puerto Rico, Baja (Mexico), Denmark, China and Malaysia—Prent Corporation provides plastic thermoformed packaging solutions for many of the world’s leading Fortune 100 companies. 

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®