FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Sæt gang i din karriere
Bliv revisor- eller outsourcingtrainee i Beierholm

Vi giver dig de bedste rammer for dig og din karriere

Beierholm er gennem flere år blevet kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser for unge.

En tryg og udfordrende dagligdag

Som trainee i Beierholm kan du se frem til to spændende og lærerige år inden for revision eller outsourcing. Her får du varierende og udfordrende arbejdsopgaver, og bliver en del af et dynamisk læringsmiljø med teamwork og fokus på din faglige og personlige udvikling.

Hos Beierholm er karriere- og uddannelsesmulighederne mange, og som trainee kommer du til at arbejde med en bred vifte af kunder, hvilket giver en unik indsigt i forskellige forretningsmodeller og udfordringer.

Du får desuden rig mulighed for at opbygge relationer på tværs af vores kontorer i hele landet, da du ved siden af det daglige arbejde på kontoret vil følge et internt uddannelsesforløb med alle de andre trainees.

Outsourcingtrainee-uddannelsen

Mange af vores kunder vælger at lade os stå for hele eller dele af deres økonomifunktion, så de kan fokusere på det, de er gode til.

Er du passioneret omkring tal, mennesker og digitalisering? Så er vores outsourcing-uddannelse lige noget for dig!

Som outsourcingtrainee i Beierholm kommer du helt tæt på dine kunder og er med til at hjælpe med deres økonomiadministration.

Du vil blive kundernes betroede sparringspartner, der rådgiver med tal og indsigter. Derudover kan du se frem til at få erfaring inden for bogholderi, financial controlling, løn, digitalisering og økonomiske driftopgaver – og på sigt kan du blive specialist inden for dette.

En karriere med plads til det hele

Hos Beierholm får du ikke bare en uddannelse, men også muligheden for at udvikle dig i et dynamisk og støttende miljø. Uanset om du vælger en karriere som revisor eller inden for outsourcing, har vi plads til dine drømme og ambitioner.

Beierholm giver dig de bedste rammer til at tænke nyt, drømme stort, skabe stærke resultater og udvikle dit talent bedst muligt, og vi er gennem flere år kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser for unge.

Vi søger trainees til revision og outsourcing med opstart den 1. september 2025 fordelt på alle vores kontorer i Danmark. Læs mere om trainee-forløbene og ansøg her: www.beierholm.dk/karriere

Fakta

Hvad får du som trainee i Beierholm?:

  • Et toårigt professionelt internt uddannelsesforløb
  • En erfaren buddy, der støtter og vejleder dig
  • Løn under uddannelse, sundhedsordning m.v.
  • De bedste rammer at udvikle dig i

Hvad kommer du med?

  • Papir på HHX, STX, Finansøkonom eller Financial Controller eller noget helt andet
  • Godt humør og lyst til at udvikle dig
  • En god forståelse for tal og data
  • En lyst til at tale og sparre med kunder og kolleger
  • En detaljeorienteret tilgang og et åbent mind-set

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®