FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Det perfekte sabbatår:
Kombinér sport, fællesskab og rejseeventyr

Et sabbatår er for mange en oplagt mulighed for at få en pause fra bøgerne og kaste sig ud i noget nyt og spændende.

Aalborg Sportshøjskole skaber de perfekte rammer for at kombinere sport, fællesskab og rejser i et aktivt og oplevelsesrigt sabbatår.

Dyrk sport og idræt hver dag

Forestil dig en hverdag fyldt med energi og bevægelse. På Aalborg Sportshøjskole kan du vælge mellem mere end 45 forskellige fag - alt fra fitness og styrketræning til cykling, surfing og klatring. Uanset om du er til højintensiv træning eller søger nye udfordringer, kan du sammensætte dit skema med fag du vil elske. 

Men det handler ikke kun om fysisk aktivitet – der er også fag som kreativitet og musik, der giver dig mulighed for at udforske andre sider af dig selv. Der er plads til alle på Aalborg Sportshøjskole, så uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du vælge frit mellem de fag du finder interessante.

Bliv en del af fællesskabet

Fællesskabet er kernen i højskoleopholdet. På Aalborg Sportshøjskole deler du ikke bare værelse, men også dagligdag med andre unge – fra måltider og træning til aftenhygge og sociale arrangementer. Højskoleånden præger alle aspekter af livet på Aalborg Sportshøjskole. 

Fra fællessang, der bringer alle sammen i musikalsk glæde, til de varme stunder omkring bålet, hvor der skabes uforglemmelige minder. De mange fælles oplevelser skaber hurtigt tætte relationer og venskaber, der varer ved længe efter opholdet slutter.

Kom med på eventyrlige rejser

Et ophold på Aalborg Sportshøjskole åbner også døren til uforglemmelige rejseoplevelser. Hvad med en kulturrejse til Sri Lanka eller Sydafrika fyldt med imponerende dyreliv, smuk natur og lokale oplevelser? Et skieventyr i de snedækkede alper hvor du kan suse ned ad pisterne? Eller en fællesrejse til Frankrig eller Norge fyldt med adventureoplevelser? 

På rejserne får du ikke kun fantastiske oplevelser, men også muligheden for at skabe uforglemmelige minder sammen med dine højskolevenner.

Et år med personlig udvikling

Et højskoleophold er mere end bare sport og rejser – det er en mulighed for at lære dig selv bedre at kende og udvikle dig som menneske. Her har du tid til at reflektere over fremtiden og afprøve nye sider af dig selv. 

Det unikke højskolemiljø skaber et støttende og inspirerende fællesskab, hvor du trygt kan udforske nye grænser og udvikle dig med opbakning fra dine højskolekammerater. Mange oplever, at de efter højskolen er vokset både personligt, socialt og fysisk, og står klar til at gå fremtiden i møde.

Vil du have et sabbatår du aldrig glemmer?

På Aalborg Sportshøjskole får du et sabbatår, der er meget mere end bare en pause. Det er et år fyldt med sport, fællesskab og rejseeventyr, der former dig og giver dig minder og venskaber, der varer livet ud. 

Et højskoleophold kan ikke forklares med ord, det skal opleves: You have to feel it! Tilmeld dig et ophold på Aalborg Sportshøjskole og giv dig selv et sabbatår du aldrig glemmer.

Fakta

Næste indtag: 5. januar 2025

Varighed: 24 uger

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®