FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Ansøg nu

Ernæringsassistentelev til Othello Plejecenter

Kunne du tænke dig en meget alsidig uddannelse som ernæringsassistent?

Her er din mulighed for at få en uddannelse, der vil klæde dig på til en fremtid som ernæringsassistent, hvor du får et bredt indblik i fagets aspekter.

Om Othello
Othello er et moderne plejehjem fra 2009 på fem etager med 119 boliger, en kiosk, et daghjem. Vi beskæftiger ca. 150 medarbejdere. Køkkenet på plejehjemmet laver mad til vores beboere og dagcenterbrugere.

Om stillingerne
Køkkenet er en del af køkkenfunktionen i plejen, som dækker alle Fredericia Kommunes plejehjem. Det består af 7 bemandede køkkener og et ernæringsteam. Der er i alt 41 ansatte i køkkenfunktionen fordelt på husassistenter, ernæringsassistenter, koordinatorer og kostkonsulenter. Køkkenfunktionerne ledes af 3 afdelingsledere og 1 distriktsleder.

Du indgår i køkkenteamet på Othello, som består af 11 medarbejdere. Vi har en uddannelsesplan klar til dig, så vi sikrer at du kommer gennem alle arbejdsområder- og funktioner. Under hele uddannelsesperioden vil du løbende arbejde med opgaver fra ernæringsassistentbogen.

Uddannelsen har en varighed af 2 år og 7 måneder.

Vi tilbyder
Alle elever i Fredericia Kommune får tildelt en oplæringsansvarlig, som er ansvarlig for, at du lærer det du skal i uddannelsesforløbet. Du lærer at tilrettelægge din arbejdsdag, så tiden udnyttes bedst muligt. Vi har stor fokus på mad til småtspisende samt til beboere der lider af dysfagi. Vores fokus er også på økologi og madspild, og vi har respekt for råvarer og optimal udnyttelse af disse.

Vi forventer, at du har en naturlig interesse i at lære. Hos os får du mulighed for at udfolde din kreativitet, hvor du kan komme med dine egne ideer og input til vores fælles arbejde.

Om dig
Som person er det vigtigt, at du er mødestabil og kan komme til tiden hver morgen samt at du overholder aftaler. Vi forventer, at du viser interesse for samarbejde med flere forskellige faggrupper, samtidig skal du også kunne arbejde selvstændigt med afgrænsede opgaver. Du skal være udadvendt og kunne trives i et miljø, hvor vi dagligt er i tæt kontakt med husets brugere.

Det er vigtigt for os, at du viser initiativ og kan sætte dig selv i gang, såfremt der bliver behov for det. Det er afgørende, at du har god personlig hygiejne og en god fremtoning. Du kommer gerne med nye ting, du har lært på skolen, men har også respekt for dine kollegers faglighed. Vi forventer, at du er bevidst om dit uddannelsesvalg og at det viser sig ved, at du er aktivt studerende, nysgerrig og brænder for at udvikle dig i faget.

Du skal kunne anvende det danske sprog i skrift og tale.

Adgangskrav

  • Du har bestået grundforløbet, eller forventer at gøre det inden tiltrædelse

Er du i tvivl om, du opfylder kravene, kan du kontakte Syddansk Erhvervsskole for at høre mere. Kontakt dem ligeledes hvis du er over 25 år ved uddannelsens start – her kan andre regler gøre sig gældende.

Vil du vide mere
Kontakt Køkkenleder Bente Kjær Rasmussen, 4114 1035, bente.rasmussen@fredericia.dk. (ferie uge 42).
Uddannelseskoordinator Tor Herløv Reinert, 2279 8704, tor.reinert@fredericia.dk.

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Ved ansættelse i Fredericia Kommune vil der blive indhentet referencer og bedt om en straffeattest.

Der er tale om en elevstilling på 37 timer ugentligt.

Tiltrædelse 1. januar 2025 eller snarest herefter.

Ansættelsessamtaler
Vi forventer at afholde samtaler den 6. november 2024.

Ansøgningsfrist
27. oktober 2024.

Send ansøgning online
Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem, hvor du sender din ansøgning, CV, eksamensbevis og andre relevante erfaringsbilag online. Læs mere om onlineansøgning på www.fredericia.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Fredericia Kommune
Herfordparken 1
7000 Fredericia

Datoer

Ansøgningsfrist: 27. oktober 2024
Tiltrædelse: 1. januar 2025

Kontakt

Bente Kjær Rasmussen
41 14 10 35
bente.rasmussen@fredericia.dk

Tor Herløv Reinert
22 79 87 04
tor.reinert@fredericia.dk



Find vej

.

Fredericia Kommune - tæt på alt!

  • Fredericia Kommune ligger midt i landet, midt i naturen og midt i Trekantsområdets vækstcentrum. Her er du tæt på job- og karrieremuligheder, vand, strand, skov, kultur og shopping.
  • Fæstningsby med Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg – godt 50.000 indbyggere.
  • Danmarks naturkanon i baghaven og bynær badestrand.
  • Pasningsgaranti og et bredt udvalg af ungdomsuddannelser.
  • Historisk bykerne med spisesteder, shopping og spændende butikker.
  • Madsbyparken med badeland, fitness bowling, wellness og Madsby Legepark – Danmarks bedste legepark.
  • Kanalbyen ved Lillebælt – en ny bydel med attraktive og moderne boliger, kunst i verdensklasse, byhaver, kanaler og liv.
  • Kulturliv i særklasse med flere spillesteder, Fredericia Musicalteater, store events – herunder 6. Juli-Dagene.
  • Danmarks transport- og logistikcentrum og hjemsted for flere store virksomheder som Arla Foods, Google, Carlsberg, Ørsted.
  • DK2020 kommune med internationale standarder for den grønne omstilling.
  • En del af Naturpark Lillebælt, Danmarks største marine naturpark - med masser af oplevelser over, under og ved vandet.
  • En del af Naturpark Lillebælt, Danmarks største marine naturpark - med masser af oplevelser over, under og ved vandet.
() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®