FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Salgsassistentelever med speciale i Convenience søges til hele Danmark

Resultatdrevet Salgsassistentelev til landets førende convenience-virksomhed

Du kender os måske som stedet, hvor du - uanset tidspunktet – kan tanke op af taquitos eller andre late night cravings. Eller måske er vi blandt dine pitstop på motorvejen, hvor du får den obligatoriske ‘bilferie-is'. Hvad, hvis vi fortæller dig, at vi kan blive meget mere end et pitstop for dig?

Nysgerrig? Så læs endelig videre. Hos Circle K leder vi efter dig, der motiveres af salg og service, og som har lyst til at uddanne dig til salgsassistent med speciale i convenience. Du bliver en del af en international organisation, der gør en forskel lokalt. Når vi siger, at vi har diversitet og bæredygtighed på agendaen, er det fordi vi går op i mennesker - både os der er her nu, og de mange generationer, der skal bære stafetten videre.

Men nok om os for nu – vi vil hellere tale om dig.

En hverdag i øjenhøjde

Som salgsassistentelev hos os får du det bedste fundament til din fremtidige karriere. Uddannelsen er en 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold - og en afsluttende fagprøveuge. Du får en plads på Business College Syd på Mommark, som er en af Danmarks bedste uddannelsesinstitutioner.

Mere konkret vil din hverdag byde på:

  • Food og Convenience: Håndtering af food og convenience er et stort omdrejningspunkt for uddannelsen. Vi styrker dine kompetencer, så du bliver ekspert i bl.a. egenkontrol og fødevaresikkerhed.
  • Den salgsklare butik: Du lærer alt om kundeservice, salgsteknikker, varebestilling og -præsentation samt planlægning og analyse af nøgletal. Alt sammen mens du er en del af den daglige drift med en gennemsnitlig 37 timers arbejdsuge.
  • Personlig og faglig udvikling: Vi har skræddersyet et uddannelsesforløb, der sikrer at du får den bedst mulige uddannelse. Teorien præsenteres på Business College Syd, og den praktiske læring sker i butikken.

Fra pitstop til karrievej

Som en del af Circle K, vil du hurtigt opleve, at vi er One Team. Ingen står alene og spørger du, får du svar. Vi lykkedes sammen og tager ansvar – og så går vi op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Selvom der ikke er noget ‘I’ in team, må du gerne være ambitiøs både på dine egne og teamets vegne, for vindermentalitet smitter - på den gode måde.

Tillad os lige at spole tiden frem til, at du har gennemført din uddannelse – hvad nu? Du er en del af en international konceptorganisation, så du sætter selv grænserne for, hvor langt du vil gå. Er vi et godt match for hinanden, har du rig mulighed for at blive en del af vores videre karriere- og uddannelsesforløb.

Salg motiverer mig, og mine smalltalk skills er fintunede

Har vi lige beskrevet dit næste karrierekapitel? Så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning.

For at komme i betragtning, skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb.

Næste hold starter d. 9. december på Business College Syd, så vi vil gerne høre fra dig, der er klar til at starte hos os mellem 1. september 2024 og den 1. december 2024.

Send os derfor din ansøgning og eksamensbeviser hurtigst muligt.

OBS! Da vi ikke tilbyder elevpladser i alle vores 208 butikker, skriv derfor i din ansøgning, hvilken butik, du gerne vil være elev i - eller kontakt os på mail - så undersøger vi mulighederne sammen.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål, som ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlige; Senior Specialist Retail Training Jan Giversen jan.giversen@circlekeurope.com eller Mathias Hansen mathias.hansen1@circlekeurope.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Circle K Danmark A/S
Vi søger elever til vores butikker i hele landet

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Jan Giversen
jan.giversen@circlekeurope.com

Mathias Hansen
mathias.hansen1@circlekeurope.com



Find vej

.

Om Circle K

På vej i den rigtige retning - vil du være med?

Hos Circle K er der plads til alle og vi arbejder altid sammen som One team! Vi værdsætter diversitet og forskellige måder at tænke og arbejde på. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund etc.

Hos Circle K arbejder vi for, at transporten i Danmark bliver mere klimavenlig. Nærmere bestemt arbejder vi for, at elbiler, flydende el og biobrændstoffer er både tilgængelige og effektive, da de får en afgørende rolle i den bæredygtige fremtid, vi sætter kursen mod. Læs mere her, og bliv klogere på den grønne omstilling, du måske ikke havde regnet med, at du kunne blive en del af https://www.circlek.dk/bæredygtighed

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®