FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Start din karriere hos

Beierholm

Hvem er vi

Beierholm er Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder.

Revision

Large size

Hele landet


Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 41 byer i Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til.

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Karrieremuligheder hos Beierholm

Som trainee hos Beierholm kan du se frem til en spændende forsmag på en karriere inden for enten revision eller outsourcing. Vi tilbyder attraktive ansættelsesforhold, der inkluderer løn som en anerkendelse af dit engagement og bidrag til Beierholm.

Vi er en stor organisation, hvor karriere- og uddannelsesmulighederne er mange. Som en betroet partner inden for revision, rådgivning og outsourcing opererer Beierholm på tværs af forskellige sektorer og brancher. 

Som trainee får du derfor mulighed for at arbejde med en bred vifte af kunder, hvilket giver en unik indsigt i forskellige forretningsmodeller og udfordringer. Denne erfaring bidrager til din professionelle udvikling og åbner døren for mange karrieremuligheder både inden for og uden for revisionsbranchen.

Mød os

Vi giver de bedste rammer for dig og din karriere

Julie Bech Frandsen, 24 år

Den tillid, som vi trainees blev vist, gør Beierholm til en attraktiv arbejdsplads for mig.

I Beierholm får man lov til at stå på egne ben. Jeg har allerede mine egne kunder. Det vil sige, at det er mig, der har kontakten til kunden – og så har jeg selvfølgelig nogle dygtige kollegaer, som jeg kan trække på.

Som trainee blev jeg kastet ud i mange forskellige opgaver, og samtidig har vi et internt undervisningsforløb. Så læringskurven er ret stejl. Heldigvis er der mange unge mennesker i Beierholm, som jeg kan sparre med. Det giver mig rigtig meget – og så har vi tillige et godt sammenhold med mange sociale aktiviteter.

Emil Daugbjerg Jakobsen, 24 år

Jeg sidder på kontor med min buddy, og det giver mig meget.

Jeg kom direkte fra gymnasiet med en HHX. Jeg havde været til samtale i fire forskellige revisionsfirmaer og faldt straks for Beierholm, der tilbød den bedste startløn. Her var der også muligheder for langt hurtigere at få et større ansvar.

Nu er jeg nyudlært revisor, og jeg har ikke fortrudt mit valg. Hos Beierholm er man ikke bare et nummer i rækken. Man kan mærke, at der er brug for én.

Jeg er med på mange af de store såvel som små opgaver, og jeg føler altid at jeg bidrager med noget værdifuldt uanset hvor stor eller en lille opgave jeg sidder med.

— Kevin, trainee i Beierholm

Din karrierevej

Vores uddannelsesforløb er trygt, motiverende og tilpas udfordrende

Bliv revisor- eller outsourcingtrainee

Som trainee i Beierholm starter du på en toårig rejse, der virkelig vil sætte gang i din karriere. Du kommer til at indgå i det daglige arbejde på kontoret, og vil ved siden af følge et internt uddannelsesforløb med de andre trainees. Beierholm er kendt for at skabe balance, og det gælder også i vores egen baghave. Du vil opleve, at her er højt til loftet og plads til at vokse.

Hvad får du som trainee i Beierholm?

  • Et toårigt professionelt internt uddannelsesforløb
  • En erfaren buddy, der støtter og vejleder dig
  • Løn under uddannelse, sundhedsordning m.v.
  • De bedste rammer at udvikle dig i.

Hvad kommer du med?

  • Papir på HHX, STX, Finansøkonom eller Financial Controller
  • Godt humør og lyst til at udvikle dig
  • En god forståelse for tal og data
  • En lyst til at tale og sparre med kunder og kolleger
  • En detaljeorienteret tilgang og et åbent mind-set

Revisortrainee

Som revisortrainee vil du opleve to spændende og lærerige år, hvor du virkelig udvikler dig. Mellem arbejdet og uddannelsesforløbet sørger vi sammen for, at du bliver en rigtig god revisor. Du bliver en sand mester i detaljer og uddannet inden for områder som regnskab, revision, skat og rådgivning – og får mulighed for at uddanne dig hele vejen til cand.merc.aud.

Outsourcingtrainee

Som outsourcingtrainee, og i sidste ende outsourcing-rådgiver, kommer du tæt på dine kunder. Den gode outsourcing-rådgiver er glad for tal og god til kundepleje; du vil blive virksomhedens betroede sparringspartner, der rådgiver med tal og indsigter. Derudover kommer du til at beskæftige dig med områder som financial controlling, løn, digitalisering og virksomhedsøkonomi – og på sigt kan du blive specialist inden for dette.

Prøv livet som trainee

Er du usikker på, om trainee-uddannelsen hos Beierholm er den rette karrierevej for dig? Så har du mulighed for at få en forsmag på livet som trainee gennem vores tre måneders praktikforløb.

Som praktikant lover vi dig, at du kommer til at gøre en forskel! Du kommer hurtigt til at indgå som en naturlig del af livet og opgaveløsningen på kontoret. I praktikperioden vil vi sørge for, at du kommer godt fra start og lige så godt i mål, både når det gælder arbejdsopgaver og det sociale liv i Beierholm. Du får mulighed for at opleve, hvordan det er at arbejde i en stor, professionel revisionsvirksomhed, der ovenikøbet er kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Bliv en af os

Hos Beierholm starter du en karriere med plads til det hele

Vi er på udkig efter nye talenter

Bliv en del af en arbejdsplads i konstant vækst og udvikling, som år efter år kåres som en af Danmarks bedste.

Uanset om du vælger en karriere som revisor eller en karriere inden for Outsourcing, tilbyder vi dig nogle udviklende rammer, hvor det er dine ambitioner, der bestemmer hvor højt du vil nå.

Få svar på dine spørgsmål

Revisortrainee

Revisortrainee i Beierholm

Hvorfor kickstarte din revisorkarriere i Beierholm?

Du skal vælge Beierholm, fordi vi er en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medarbejdere de bedste rammer til at tænke nyt, drømme stort, skabe stærke resultater og til at udvikle dit talent bedst muligt.

Men også fordi, vi er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder, der gennem flere år er kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Vores speciale er mindre og mellemstore virksomheder, hvor vi arbejder målrettet for at være en betroet sparringspartner for vores kunder – én som skaber udvikling, forenkling og overblik. Dvs. vi er meget mere end regnskab og revision i klassisk forstand. Vi lover dig, at du hos os træder ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner.

Hvad får du som revisortrainee i Beierholm?

Helt kort får du:

  • Et to-årigt velafprøvet intro- og uddannelsesforløb med start i september
  • En erfaren buddy, der støtter og vejleder dig
  • Udgifter dækket til HD
  • Løn under uddannelse, sundhedsordning m.v.
  • De bedste rammer at udvikle dig i

Hvad er en "buddy"?

Når du starter som revisortrainee, får du tilknyttet en buddy. En buddy er en erfaren kollega, som guider, udfordrer og støtter dig gennem din uddannelse samt sikrer en god opstart i Beierholm både fagligt og socialt. Vi vægter højt, at du bliver taget godt imod, og allerede inden din opstart vil du modtage information fra os og blive del af en Facebook-gruppe med de andre trainees, som starter sammen med dig. Når den første arbejdsdag indtræffer, vil vi også stå klar med et gennemarbejdet opstartsprogram, så der er en klar plan for din første tid i Beierholm.

Gennem din tid som trainee, arbejder du gradvist med sværere og mere komplekse opgaver for kunderne. Din buddy støtter, udfordrer og vejleder dig gennem hele processen. Et veltilrettelagt uddannelsesforløb er et vigtigt grundlag, som sikrer, at du får en uddannelse, der lever op til de forventninger, vi stiller til en proaktiv og nærværende revisor. Vi har derfor udarbejdet en uddannelsesplan, som er en hjælp til at skabe og bevare overblikket over din traineeuddannelse. Uddannelsesplanen er tænkt som et støtteværktøj, som du og din buddy kan anvende ved den løbende evaluering af din faglige og praktiske udvikling.

Hvordan er lønnen?

Som trainee hos Beierholm får du en attraktiv løn samt forsikrings- og pensionspakke. Størrelsen af den aftalte løn afhænger af din uddannelse og erfaring, samt hvor i landet du ansættes. Desuden betaler Beierholm alle dine udgifter i forbindelse med HD-studiet, i form af kursusgebyr og obligatoriske bøger. Endelig får du i til- knytning til din start på jobbet udleveret en pc og en iPhone, hvor Beierholm dækker dit abonnoment.

Uddannelse

Hvilken uddannelsesbaggrund skal jeg have?

Til de eftertragtede traineestillinger søger vi dig, som har en uddannelsesbaggrund fra:

  • HHX
  • STX og HTX med relevante fag eller med en relevant profil
  • Finansøkonom
  • Financial Controller

Vi mener, at vejen til at blive trainee i Beierholm kan se meget forskellig ud, da vi som virksomhed ser potentiale i vores medarbejdere uanset deres uddannelsesbaggrund eller tidligere erhvervserfaring.

Vi ansætter trainees med opstart den 1. september i perioden okt.-dec. året før. I rekrutteringsperioden ansætter vi løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Du kan holde dig opdateret om vores ledige stillinger på vores hjemmeside.

Hvordan kommer jeg i betragtning?

Du tænker tværfagligt og har talforståelse, hvilket afspejler sig i dine karakterer i fagene matematik, dansk og virksomhedsøkonomi, og i dine evner til at formulere dig mundtligt og skriftligt. Du har gode analytiske evner og kan lide at strukturere og dokumentere data.

Hvordan foregår uddannelsen?

Som revisortrainee vil du opleve to spændende og lærerige år med en vekselvirkning mellem praktiske arbejdsopgaver og deltagelse i et internt uddannelsesforløb sammen med de andre trainees i Beierholm. Du får derfor rig mulighed for at opbygge relationer på tværs af vores kontorer i hele landet. Netop fordi uddannelsen er intern, vil den tage udgangspunkt i Beierholms faglige værktøjer og cases, hvilket vi ser som en fordel.

Traineeuddannelsen er opdelt i 9 moduler af 2-5 dages varighed, afholdt som kursusophold centralt i landet, med undervisning i metoder og teori inden for revision, regnskab, bogføring og skat. På uddannelsen introduceres du til Beierholm som arbejdsplads, vores værdier og kultur, samt forskellige faglige discipliner sam- men med de øvrige trainees.

Dine muligheder

Hvordan er det at være revisortrainee i Beierholm?

Du vil opleve en stejl indlæringskurve med frihed under ansvar. I takt med at du tager ansvar, vil du opleve, at der venter dig stadig mere udfordrende opgaver, både ude hos kunder og hjemme på kontoret. Vi tror på, at vekselvirkningen mellem teoretisk viden og praktisk opgaveløsning er den bedste måde at udvikle dig til en kompetent revisor for Beierholm.

Du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver, og bliver en del af et dynamisk læringsmiljø med teamwork og fokus på din faglige og personlige udvikling.

Du kan se frem til at løse opgaver, som har til formål at udvikle dine basale færdigheder indenfor bogføring, regnskab, revision og skat. Du vil derfor arbejde med:

  • Bogføring og regnskabsudarbejdelse for mindre kunder, herunder afstemninger, lønberegning, momsafregninger, udarbejdelse af regnskaber, vedligeholdelse og arkivering af kundestamdata o.l.
  • Forberedelse af årets revision, ved planlægning af revisionen og overførsel af regnskabssaldi til næste år.

Du får mulighed for at rådgive kunder om bogholderimæssige forhold. I foråret deltager du i revisionen af årsrapporter, f.eks. på områderne likvide beholdninger, omkostninger og anlægsaktiver. Vi udfordrer dig også med skattemæssige opgørelser for personer og selvstændige erhvervsdrivende.

Hvilke karrieremuligheder har jeg?

Hos Beierholm er vi ambitiøse på vores medarbejderes vegne. Uanset hvor du er i karrieren, ser vi det som vores ansvar at give dig de bedste rammer for at udvikle dig. Menneskeligt og professionelt. Sammen når vi nye mål. Vi er en stor organisation, hvor karriere- og uddannelsesmulighederne er mange – enten hvis du vil videreuddanne dig inden for revision som cand.merc.aud. eller måske med målet om at blive statsautoriseret revisor.

Vi favner også mange specialistområder, hvis du ønsker at arbejde inden for fagområder som IT, forretningsudvikling, skat, moms, pension, digitalisering og herunder digitale bogholderiløsninger.

Outsourcingtrainee

Outsourcingtrainee i Beierholm

Hvorfor kickstarte din outsourcingkarriere i Beierholm?

Du skal vælge Beierholm, fordi vi er en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medarbejdere de bedste rammer til at tænke nyt, drømme stort, skabe stærke resultater og til at udvikle dit talent bedst muligt.

Men også fordi, vi er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder, der gennem flere år er kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Vores speciale er mindre og mellemstore virksomheder, hvor vi arbejder målrettet for at være en betroet sparringspartner for vores kunder – én som skaber udvikling, forenkling og overblik. Dvs. vi er meget mere end regnskab og revision i klassisk forstand. Vi lover dig, at du hos os træder ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner.

Hvad får du som outsourcingtrainee i Beierholm?

Helt kort får du:

  • Et to-årigt målrettet introog uddannelsesforløb med start i september
  • En erfaren buddy, der støtter og vejleder dig
  • Løn under uddannelse, sundhedsordning m.v.
  • De bedste rammer at udvikle dig i

Hvad er en "buddy"?

Når du starter som outsourcingtrainee, får du tilknyttet en buddy. En buddy er en erfaren kollega, som guider, udfordrer og støtter dig gennem din uddannelse samt sikrer en god opstart i Beierholm både fagligt og socialt. Vi vægter højt, at du bliver taget godt imod, og allerede inden din opstart vil du modtage information fra os og blive del af en Facebook-gruppe med de andre outsourcingtrainees, som starter sammen med dig. Når den første arbejdsdag indtræffer, vil vi også stå klar med et gennemarbejdet opstartsprogram, så der er en klar plan for din første tid i Beierholm.

Gennem din tid som trainee, arbejder du gradvist med sværere og mere komplekse opgaver for kunderne. Din buddy støtter, udfordrer og vejleder dig gennem hele processen. Et veltilrettelagt uddannelsesforløb er et vigtigt grundlag, som sikrer, at du får en uddannelse, der lever op til de forventninger, vi stiller til en proaktiv og nærværende revisor. Vi har derfor udarbejdet en uddannelsesplan, som er en hjælp til at skabe og bevare overblikket over din traineeuddannelse. Uddannelsesplanen er tænkt som et støtteværktøj, som du og din buddy kan anvende ved den løbende evaluering af din faglige og praktiske udvikling.

Hvordan er lønnen?

Som outsourcingtrainee hos Beierholm får du en attraktiv løn samt forsikrings- og pensionspakke. Størrelsen af den aftalte løn afhænger af din uddannelse og erfaring, samt hvor i landet du ansættes. Desuden betaler Beierholm alle dine udgifter i forbindelse med HDstudiet, i form af kursusgebyr og obligatoriske bøger. Endelig får du i tilknytning til din start på jobbet udleveret en pc og en iPhone, hvor Beierholm dækker dit abonnement.

Uddannelse

Hvilken uddannelsesbaggrund skal jeg have?

Til de eftertragtede outsourcingtraineestillinger søger vi dig, som har en uddannelsesbaggrund fra:

  • HHX
  • STX og HTX med relevante fag eller med en relevant profil
  • Finansøkonom
  • Financial Controller
  • Finans Bachelor

Vi mener, at vejen til at blive trainee i Beierholm kan se meget forskellig ud, da vi som virksomhed ser potentiale i vores medarbejdere uanset deres uddannelsesbaggrund eller tidligere erhvervserfaring.

Hvordan kommer jeg i betragtning?

Du tænker tværfagligt og har talforståelse, hvilket afspejler sig i dine karakterer i fagene matematik, dansk og virksomhedsøkonomi, og i dine evner til at formulere dig mundtligt og skriftligt. Du har gode analytiske evner og kan lide at strukturere og dokumentere data.

Hvordan foregår uddannelsen?

Som outsourcingtrainee vil du opleve to spændende og lærerige år med en vekselvirkning mellem praktiske arbejdsopgaver og deltagelse i et internt uddannelsesforløb sammen med de andre outsourcingtrainees i Beierholm. Du får derfor rig mulighed for at opbygge relationer på tværs af vores kontorer i hele landet. Netop fordi uddannelsen er intern, vil den tage udgangspunkt i Beierholms faglige værktøjer og cases, hvilket vi ser som en fordel.

Outsourcingtraineeuddannelsen er opdelt i 9 moduler af 2-4 dages varighed, afholdt som kursusophold centralt i landet, med undervisning bogføring, moms, løn, skat, revision og håndtering af vores værkøjer og IT. På uddannelsen introduceres du til Beierholm som arbejdsplads, vores værdier og kultur, samt forskellige faglige discipliner sammen med de øvrige outsourcingtrainees.

Dine muligheder

Hvordan er det at være outsourcingtrainee i Beierholm?

Du vil opleve en stejl indlæringskurve med frihed under ansvar. I takt med at du tager ansvar, vil du opleve, at der venter dig stadig mere udfordrende opgaver, både ude hos kunder og hjemme på kontoret. Vi tror på, at vekselvirkningen mellem teoretisk viden og praktisk opgaveløsning er den bedste måde at udvikle dig til en kompetent revisor for Beierholm.

Du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver, og bliver en del af et dynamisk læringsmiljø med teamwork og fokus på din faglige og personlige udvikling.

Du kan se frem til at løse opgaver, som har til formål at udvikle dine basale færdigheder indenfor løn, bogføring, controlling og digitalisering. Du vil derfor arbejde med:

  • Lønadministration og bogføring for mindre kunder, herunder månedlig lønkørsel, fakturaafstemning, vedligeholdelse og arkivering af kundestamdata o.l.
  • Digitalisering af kundernes finansielle arbejdsprocesser.

I løbet af din uddannelse vil du opbygge viden og erfaring, som senere kan blive brugbar, når du senere i din karriere skal sparre med dine kunder om bogholderimæssige forhold.

I løbet af kalenderåret vil du flere gange hjælpe din afdelings revisorer med at sikre, at al fakturering mv. er på plads i forhold til diverse af kundens opgørelser – f.eks. momsafregninger og årsregnskaber.

Hvilke karrieremuligheder har jeg?

Hos Beierholm er vi ambitiøse på vores medarbejderes vegne. Uanset hvor du er i karrieren, ser vi det som vores ansvar at give dig de bedste rammer for at udvikle dig. Menneskeligt og professionelt. Sammen når vi nye mål. Vi er en stor organisation, hvor karriere- og uddannelsesmulighederne er mange. F.eks. kan en mulighed for dig være at læse en HD. En uddannelse, som giver dig yderligere kompetencer inden for bogføring og controlling – og som kan løfte din sparring med dine kunder yderligere.

Hvad kan jeg blive?

Vores to-årige uddannelsesforløb, klæder dig godt på til en spændende karriere som outsourcingkonsulent. Efter gennemført uddannelse vil du kunne løse opgaver inden for digitalt bogholderi, afstemning af regnskabsposter, indberetning af moms og afgifter og lønadministration.

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Beierholm
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
T: (+45) 98 18 72 00

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®