FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Ansøg nu

Bliv en del af holdet hos

Grant Thornton

Hvem er vi

Hos os bliver du en del af en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder.

Revision

Large size

Hele landet


Grant Thornton er en dansk revisions- og rådgivningsvirksomhed med internationalt netværk og er repræsenteret med mere end 50.000 ansatte i 140 lande. I Danmark er vi i øjeblikket 630 medarbejdere, heraf ca. 90 statsautoriserede revisorer, og vi forventer at vokse yderligere i de kommende år.

Vi har 9 kontorer fordelt i Jylland og på Sjælland – alle steder danner historiske og charmerende – men topmoderniserede – bygninger rammen for arbejdsdagen.

Grant Thornton som arbejdsplads

Drømmer du om en kedelig hverdag med forfærdelige kollegaer? Så kan vi desværre ikke hjælpe dig. For i Grant Thornton tilbyder vi det stik modsatte: En varierende hverdag med spændende, faglige udfordringer, skønne kollegaer og fleksibiliteten til selv at præge dit arbejdsliv.

Vi er mere end vores arbejde, og der skal også være plads til både venner og familie såvel som fritidsinteresser og ferie. Og selvom der kan være travle perioder i vores branche, gør vi alt, hvad vi kan for, at din hverdag skal føles fleksibel, når du arbejder hos os.

Mød os

Vi prioriterer en sund balance mellem arbejde og privatliv samt et godt socialt miljø på arbejdspladsen.

Relationer for livet

Du bliver fra første dag en del af et fantastisk miljø med lige dele humor og seriøsitet, og hvor alle bidrager med noget forskelligt. Vi plejer at sige, jo bedre vi er socialt – jo bedre er vi til at være faglige sammen.

At arbejde hos Grant Thornton er ikke kun arbejde. Julefrokost, sommerfest, fredagsbarer og mange andre medarbejderarrangementer er en fast del af livet i Grant Thornton. Eksempelvis har vi tidligere afholdt arrangementer som vinsmagning, paintball og grillmad, gokart-mesterskab, stand-up-comedy og meget andet.

At være revisortrainee handler ikke kun om at sidde bag en skærm hele dagen. Man får løbende mulighed for at være fleksibel og udvikle sig, med varierende opgaver, der ikke altid kræver en computer. Samtidig er man en del af et støttende fællesskab, hvor opbakning og hjælp altid er til stede.

Natasha Jüngling, startede i GT som trainee i 2023

Som revisortrainee, sætter jeg stor pris på den frihed, vi har hos Grant Thornton. Der er en klar forventning om, at vi tager ansvar for vores opgaver, men samtidig har vi friheden til at planlægge vores egen arbejdsdag. Det giver mig plads til at tage initiativ og vokse både fagligt og personligt.

Casper Rasmussen, startede i GT som trainee i 2023

Kulturen hos Grant Thornton bærer i høj grad præg af respekt for work-life-balance. Der er tid til at fordybe og dygtiggøre sig på arbejdet samtidig med, at der er tid til at dyrke fritidsinteresser og følge aktivt med i sit studie.

Isabella Sjørring-Nielsen, Revisor, startede I GT som trainee i 2023

Start din karriere hos Grant Thornton

Som revisortrainee vil du stifte bekendtskab med mange facetter af virksomhedsdrift- og økonomi. Den brede pallette af organisatoriske kompetencer og nære kunderelationer kombineret med den dybe økonomiske forståelse, som du kommer i besiddelse af, sikrer dig en høj grad af jobsikkerhed.

Hør tidligere/nuværende trainees og studentermedhjælpere i Grant Thornton fortælle om hvordan det er at arbejde hos os. 

Din karrierevej

Vi baner din karrierevej for dig

2-årigt trainee-program

Vi uddanner og underviser trainees, som ønsker at blive revisorer. Som trainee kommer man ofte med en baggrund fra HHX, financial controller eller lignende, og man kan herfra bygge videre på sin karriere hos os.

Trainees følger GT Akademi I, som er vores egen interne uddannelse, hvor der undervises i blandt andet regnskabets bestanddele, revisionsprocesser og -mål, person- og virksomhedsskat og meget meget mere.

Forløbet er modulopbygget med otte temaer fordelt på hver 2-3 dage. Hvert modul afsluttes med en test, og når alle moduler er bestået, udstedes kursusbevis for gennemført uddannelse. Parallelt med det daglige arbejde og de interne kurser læses HD, herefter cand.merc.aud. og muligvis også SR Akademiet – vi støtter naturligvis hele vejen, og vi betaler også for uddannelserne.

Som en del af Grant Thornton International har du tillige mulighed for at beskæftige dig med internationale klienter, deltage i kurser med dine internationale kollegaer og at blive udstationeret, hvis dette har din interesse.

Bliv en af os

Få en varierende hverdag med spændende, faglige udfordringer, skønne kollegaer og fleksibiliteten til selv at præge dit arbejdsliv.

Bliv revisortrainee 2025

Hvert år i september starter et større hold trainees deres revisoruddannelse hos os.

Et traineeophold hos GT kombinerer teori og praktik og varer ca. 2 år, hvor du udover at følge undervisningen på GT Akademi sideløbende med første del af HD – eller 2. del, afhængig af den hidtidige uddannelse - samtidig arbejder med dine nye kolleger på kontoret eller hos kunder.

Vi søger revisortrainees med opstart i september 2025. Ansøg nu!

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Grant Thornton Danmark
Vi har kontorer over hele Danmark. Find dit nærmeste her.

Har du spørgsmål til uddannelsen er du altid velkommen til at kontakte os.

Sjælland
HR og TA Manager, Anita Andersen på 35 27 51 01

HR & TA Konsulent, Julie Petersen på 32 42 72 40

Jylland
HR & TA Manager, Mie Juel Nyborg-Nielsen på 42 14 81 87

HR & TA Konsulent, Nicklas Munoz Annesen på 42 14 82 11

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®