FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Gør dit sabbatår uforglemmeligt
Rejs ud i verden som frivillig med Global Contact

Få venskaber for livet og gør en forskel i verden. Global Contact, Mellemfolkeligt Samvirkes rejseprogram, giver dig mulighed for at rejse til lande i Asien, Afrika, Europa eller Latinamerika for at lave meningsfuldt frivilligt arbejde.

Skrevet af: Aisha Hansen & Daniel Lüchauu. Foto: Aisha Hansen

Har du drømt om at rejse i dit sabbatår? Måske har du overvejet at tage på højskole? Med Global Contact kan du kombinere rejse og højskole med meningsfuldt frivilligt arbejde. 

Vi tilbyder et væld af rejser - alt fra at redde dyr i Amazonas til at arbejde med kvinderettigheder i Uganda – som giver dig mulighed for at gøre en forskel og opleve andre kulturer på en måde, man sjældent gør som almindelig turist.

Livas oplevelser i Kenya

I sit sabbatår valgte Liva at rejse til Kenya med Global Contact for at få nye oplevelser og lære en anden kultur at kende. Hendes ophold blev hurtigt en øjenåbnende rejse, som gjorde et kæmpestort indtryk på hende – faktisk så stort, at hun året efter vendte tilbage til Kenya for at fortsætte sit frivillige arbejde: "Jeg tog tilbage året efter fordi jeg simpelthen ikke kunne få nok."

I Kenya deltog Liva i flere forskellige projekter, blandt andet et tæt samarbejde med en lokal organisation, der underviste unge i seksualundervisning: "Vi tog ud i landsbyerne med genanvendelige bind. Derude sker det ofte, at pigerne ikke kommer i skole, når de har menstruation, fordi de ikke har nogle midler til det," fortæller Liva. Hendes arbejde skabte et trygt rum, hvor unge piger og drenge kunne tale om emner relateret til pubertet.

Liva fik mulighed for at bo hos en familie i en lille lokal landsby, hvor hun både lærte sproget, de daglige ritualer og det tætte fællesskab, der definerede deres liv: “Jeg nød hverdagen i Kenya mere end jeg gør herhjemme, fordi det hele går så hurtigt her”.

Liva planlægger nu at tage tilbage til Kenya for tredje gang: ”Jeg har et helt netværk i Kenya, som jeg savner hver dag", fortæller hun.

Gør en forskel på samme tid med, du udvikler dig selv

Global Contact har samarbejdspartnere i omkring 18 lande, hvor du som frivillig kan vælge mellem mange forskellige projekter, fra undervisning til arbejde med biodiversitet og socialt arbejde i udsatte områder. Du arbejder tæt sammen med lokale organisationer, hvilket sikrer, at din indsats gør en reel forskel.

Ikke nok med det, så er at rejse også en mulighed for selvudvikling. Når du forlader din komfortzone og møder nye kulturer, står du over for udfordringer, der hjælper dig med at opbygge selvtillid, lære at tage ansvar og styrke dine evner til at samarbejde med mennesker fra helt andre baggrunde.

Global Contact skaber trygge rammer for din rejse

Global Contact sørger for, at du er godt forberedt og trygt hjulpet hele vejen, når du rejser ud for at lave frivilligt arbejde. Inden du begynder dit arbejde, tilbyder Global Contact et højskoleophold, hvor du bliver forberedt på kulturen og samfundet, du skal arbejde i. Du lærer om dine arbejdsopgaver samarbejde og kulturelle forskelle. Dette skaber et trygt fundament, der sikrer, at du føler dig tryg og klar til at kaste dig ud i nye oplevelser.

Læs mere på globalcontact.dk eller ring til os på 77310022 for at høre mere.

Fakta

Vi tilbyder også sommerhøjskole:

  • Højskole på 3 uger
  • Tag til enten Vietnam eller Kenya i sommeren 2025
  • Tilmeld dig allerede i dag!

Vi tilbyder også Work Camps:

  • Korte ophold på 2-3 uger
  • Tag til mere end 28 lande verden over
  • Mindstepris: 1900 kr. uden flybilletter

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®