FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Ansøg nu

Kickstart din karriere som revisortrainee 2025 hos Christensen Kjærulff

Som revisortrainee i Christensen Kjærulff bliver du en del af et stærkt, professionelt miljø, hvor vi spiller hinanden stærke og prioriterer, at der er tid og rammer til, at du kan dygtiggøre dig som revisor.

Sæt skub i din karriere som trainee hos os, og få en attraktiv og alsidig uddannelse inden for revision, regnskab, ESG og erhvervsøkonomi gennem et 2-årigt uddannelsesforløb, der kombinerer teori og praksis, - og alt dette med løn fra dag ét.

Et traineeforløb hos os er en unik mulighed for dig, der drømmer om en karriere, hvor udviklingsmulighederne er mange, ansvaret stort og arbejdet meningsfuldt. I løbet af traineeforløbet bliver du nemlig hurtigt en nøglespiller i dit team, hvor du løser vigtige og spændende opgaver, og hvor du allerede fra start har daglig kontakt med vores kunder. Vi sørger naturligvis for, at du er klædt på til opgaven - din traineeansvarlige og andre dygtige, erfarne kollegaer i dit team støtter dig og har din ryg.

"Som revisortrainee i CK får man tidligt et stort ansvar og indflydelse på at strukturere sin egen hverdag og opgaver. Det er rigtig fedt!" - Laurits, tidligere revisortrainee i CK.

Hvorfor skal du vælge Christensen Kjærulff?

  • Et stærkt fællesskab: CK er en arbejdsplads med et stærkt professionelt og socialt fællesskab, hvor der er også højt til loftet. Gennem personligt engagement opnår vi et unikt fællesskab, der bygger på tillidsfulde relationer til både kunder og kollegaer.
  • Gode udviklingsmuligheder: I CK udvikler du dig både fagligt og personligt. Din uddannelse hos os åbner en verden af karrieremuligheder, og din indsats og ambitioner belønnes med ansvar og spændende opgaver.
  • Tid og prioritering: Hos os prioriterer vi, at du har tid til at fordybe og dygtiggøre dig, både i din skole, dit arbejde og i dit privatliv.
  • Støtte og samarbejde: Som trainee i CK har du din egen traineeansvarlige, som følger dit udviklingsforløb tæt, og som altid står klar med hjælp og sparring. Men du bliver også en del af CKs dedikerede team af branchens bedste revisorer, der alle guider og støtter dig hele vejen mod at blive en dygtig revisor.
  • Tryg onboarding: Sammen med husets øvrige trainees, bliver du en del af et fælles onboardingforløb, der både består af faglige og sociale aktiviteter. Det er vigtigt for os, at du får en tryg og tillidsfuld introduktion til virket som revisor. Vi synes, at der er en stor værdi i, at I, trainees, får et godt sammenhold, fordi vi tror på, at det skaber fundamentet for en stærk faglighed. Derfor følges du tæt sammen med dine traineekollegaer gennem traineeforløbet, samtidig med at du også indgår som ligeværdig kollega med de øvrige medarbejdere, i din afdeling.

Hvem er du?

Vi ser din uddannelsesrejse hos os som en spændende udviklingsrejse. Uanset om du er er ved at afslutte HHX eller STX, eller er nyuddannet inden for HA Almen, Finansøkonom, Financial Controller eller lignende, er det vigtigste, at du brænder for at skabe gode relationer og levere professionel service til vores kunder.

Hvem er vi?

I Christensen Kjærulff er glæden ved revisionsfaget helt central og omdrejningspunktet, når vi hver dag skaber værdi for vores mere end 5.000 kunder gennem professionel revision, samt økonomisk og skattemæssig rådgivning. Vi er kundens fortrolige sparringspartner, og derfor vægter vi tid til kunden og kundeservice højt.

Hos os får du mere end 130 dygtige og specialiserede kollegaer, som alle holder til i vores lyse, moderne lokaler på Østerbro tæt på Nordhavn st.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til jobbet eller uddannelsesforløbet, er du altid velkommen til at kontakte HR-chef, Diana Plahter, på telefon +45 33 30 15 15 eller dpl@ck.dk. Du kan også læse mere om vejen til at blive revisor her: https://www.ck.dk/karriere/saadan-bliver-du-revisor.

Ansøgningsfristen er den 31. maj 2025, men vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning, CV og eksamenspapirer allerede i dag for at sikre din plads til start den 1. september 2025.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Christensen Kjærulff
Østbanegade 123
2100 København Ø

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. maj 2025
Tiltrædelse: 1. september 2025

Kontakt

HR-chef, Diana Plahter
(+45) 33 30 15 15
dpl@ck.dk



Lær os bedre at kende


Find vej

.

Karriere & Liv

Hos Christensen Kjærulff stiller vi høje krav til vores medarbejdere, og vi forventer, at de udviser en høj grad af faglighed og personligt engagement til arbejdspladsen og vores kunder. Til gengæld kan du forvente en arbejdsplads med vigtige og alsidige opgaver, hvor ansvaret følger kvalifikationerne, og hvor du kan gøre din indflydelse gældende og sparre med dine kollegaer, uanset om opgaven skal løses individuelt eller i samarbejde med andre i afdelingen eller på tværs af huset. Vejen til din ansvarlige partner er kort og uformel.

Vores medarbejdere er meget dygtige og flittige, og vi ønsker, at dette går hånd i hånd med et godt familie- og fritidsliv. Vi bestræber os på at opretholde et sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne oplever en hverdag, der hænger sammen

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®