FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev med speciale i administration

Gå fra din ungdomsuddannelse til at blive specialist på to år med fart på og højt humør

Vil du uddanne dig til at håndtere de centrale, administrative opgaver, der binder virksomheden sammen? I Tasteful Foods får du en knivskarp uddannelse i spændet mellem administration, økonomi, kommunikation og koordinering.

Du får stort ansvar og mulighed for at bringe dine egne ideer i spil. Du arbejder internationalt, og så bliver du del af det bedste team med kontor lige midt i Kødbyens altid vibrerende miljø. Kedelig er ikke et ord i vores ordbog. I Tasteful handler det meget mere om tempo, teamwork og ambitioner samtidig med, vi har det sjovt sammen.

To år med en høj læringskurve, stort ansvar og plads til at bringe egne ideer i spil

I kernen lever vi af at købe og sælge convinience food. Det er alt fra lasagne og wraps til sushi, og du kender vores produkter fra supermarkedet. Skal vi have en sund forretning, skal vi have styr på økonomien. Vi skal have styr på logistikken og ordrehåndteringen. Vi skal have styr på vores kommunikation med kunderne. Din uddannelse og dine opgaver ligger på tværs af alle disse meget vigtige emner.

Du kommer til at lære om og arbejde med at:

  • Håndtere ordrer og herunder sikre korrekt indtastning af info
  • Assistere vores Supply Chain koordinatorer med håndtering af logistik på tværs af landegrænser
  • Være ansvarlig for administrative opgaver ift. indkøb og videresalg af varer
  • Assistere vores Finance Manager med fx kontoafstemning og fakturering
  • Supportere produktcheferne med diverse administrative opgaver

Når du ikke er hos os i Kødbyen, er du på skoleforløb på Niels Brock i København. Afhængig af hvilke fag, du vælger, er det 7-15 uger fordelt på de to år, din uddannelse varer.

Klarer du dig godt, fortsætter vores vækst, og er vi derudover et godt match, er der mulighed for fastansættelse, når du er færdig med uddannelsen.

Afsluttet eller er på vej til at afslutte din EUX, HHX eller EUD-S med fokus på administration

Skal du have succes i vores retail-verden, skal du have et rigtig godt overblik og kunne lide, at der er fart på. Hos os i Tasteful er det samtidig vigtigt, at du har lyst til at få et stort ansvar, og at du kan administrere den frihed og tillid, du får. Det gælder også ift. dialogen med kunderne.

Du skal elske at samarbejde med andre og både have lyst til at dele dine egne ideer og få konstruktiv feedback. Da du bliver del af en fødevarevirksomhed, regner vi også med, at du interesserer dig for gode smagsoplevelser. Derudover rummer dit CV:

  • Afsluttet eller er på vej til at afslutte din EUX, HHX eller EUD-S med fokus på administration
  • Erfaring fra fritidsjob
  • Gode engelskkundskaber, skriftligt og mundtligt
  • Flair for tal og IT

Dit nye team

Din nye arbejdsplads bliver vores kontorer i SoHo i Kødbyen i hjertet af København – sådan ca. præcis det modsatte af kontorblokke i beton ude i industrikvartererne. Her får du 10 gode kolleger, der blandt andet tæller 5 produktchefer, vores Finance Manager, vores Supply Chain koordinatorer, vores grafiker og CEO. Stemningen er i top, og hos os er der altid plads til at have det sjovt. Alle har lyst til at hjælpe hinanden og gøre hver dag til en god dag.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV mærket ”Kontorelev” senest den 11. august, 2024 via "ansøg nu" knappen.

Vær opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet det rigtige match. Så jo før du søger, jo bedre er dine chancer.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Supply Chain Coordinator, Kim Sandra Petersen på 3139 7306.

Du har din første dag hos os den 2. januar 2025.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Tasteful Foods
Flaesketorvet 26-28
1711 København V

Datoer

Ansøgningsfrist: 11. august 2024
Tiltrædelse: 2. januar 2025

Kontakt

Kim Sandra Petersen
(+45) 31 39 73 06



Find vej

.

Om Tasteful Foods

Tasteful Foods er sat i verden for at give forbrugere gode smagsoplevelser på en nem og tilgængelig vis. Siden vores start i 2014 har vi oplevet nærmest eksplosiv vækst, og i dag forhandles vores brands i mere end 10.000 dagligvare- og convenience-butikker på tværs af Norden og i Tyskland. Dertil kommer vores voksende Food Service forretning. Vi bygger vores succes på en grundlæggende passion for god mad. Den krydrer vi med en dyb indsigt i forbrugernes behov og adfærd, og på toppen lægger vi et lag af stor nysgerrighed. Vi har hovedkontor i Kødbyen i København samt kontorer i Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1070 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®