FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Kickstart din karriere i PwC som Graduate i Risk Assurance

Er du interesseret i at træde ind i rollen som konsulent og blive eksponeret for mange forskellige typer af opgaver indenfor digital sikkerhed, risikostyring, compliance, kvalitetskontrol og bæredygtighed?

Som graduate i PwC’s Risk Assurance får du den bedste start på din karriere i et stærkt fællesskab!

Kom godt fra start

Den 1. september 2025 starter dit graduateforløb i Risk Assurance. Du bliver fastansat i afdelingen og over de næste år klæder vi dig på til rollen som konsulent gennem videndeling, skræddersyet kursusprogram og praktisk erfaring.

I den første tid får du og de andre graduates en grundig intro til vores organisation, og de opgaver, der venter dig. Og I bliver rystet sammen på jeres fælles onboarding-tur, til netværksevents, på opgaver og til den månedlige undervisning på vores Risk Assurance Academy.

”Selvom læringskurven er stejl, er det en blid overgang til erhvervslivet, du får her. Og så lærer du hele Risk Assurance-området at kende; du vil fx få mulighed for at rotere uden for din afdeling, så du kan virkelig få et bredt perspektiv på rollen,” fortæller tidligere graduate i Digital Trust Elisabeth.

Du bliver også hjulpet godt på vej af en career coach - din daglige mentor og sparringspartner, som står klar til at hjælpe dig til netop den karriere, du gerne vil have hos PwC – også efter dit graduateforløb.

Arbejd med forskellige kundeprojekter

PwC er anerkendt som markedsledende og hele Risk Assurance er opdelt i fire afdelinger med hver deres ekspertområde med en konsulentprofil tilfælles. Som graduate vil du blive en del af én af vores afdelinger, og du vil halvvejs igennem dit forløb få mulighed for at rotere mellem dem.

  • Digital Trust (Hellerup & Aarhus):Vores mål er at give tillid til virksomheders brug af IT-systemer og databeskyttelse – tillid både internt i virksomhederne og til deres interessenter og kunder. Vi reviderer og tester it-sikkerhed, it-systemer og -platforme og udfører avanceret dataanalyse. Vores arbejde resulterer i rapporter og oplæg til kundernes øverste ledelse samt i revisorerklæringer til kundernes interessenter.
  • Sustainability Assurance & Advisory Services (Hellerup & Aarhus):Vi arbejder med virksomheders omstilling til at blive mere bæredygtig og hjælper virksomheder på tværs af brancher med at fremtidssikre deres forretning - fra strategi til handling og fra rapportering til sikkerhed. Som færdiguddannet vil du blive udsat for en bred vifte af opgaver inden for bæredygtighedsledelse, -strategi og -rapportering.
  • Governance, Risk, Compliance & Intern Audit (Hellerup): Vi hjælper virksomheder med at navigere i en dynamisk verden med stigende risici og krav om interne kontroller, governance og compliance. Alt sammen for at skabe succes i et uforudsigeligt og foranderligt miljø, hvor virksomheder skal være robuste.
  • Trust & Transparency (Hellerup): Vi hjælper vores kunder med at skabe tillid og transparens i en kompleks verden. Blandt andet udfører vi kvalitetskontrol af økonomien i store byggeprojekter, skaber sikkerhed i komplekse kontraktsforhold, specialiseret rådgivning indenfor økonomisk kriminalitet og dybdegående undersøgelser. Vi bekæmper social dumping og administrerer whistleblowerordninger, hvilket sikrer overholdelse af lovgivningen og beskytter fortroligheden.

Vi opfordrer dig til at læse mere om vores graduateprogrammer, interviews med tidligere graduates, og om livet som graduate i PwC på vores karriereside: www.pwc.dk/graduate.

Et stærkt fællesskab og gode kolleger der bliver nye venner

Teamwork og vidensdeling står højt på agendaen både blandt dine nye kolleger i teamet og de andre graduates. Vi løser opgaverne i fællesskab, vi lærer af hinanden, og du vil opdage, at selvom du får meget selvstændigt ansvar for dine opgaver, står du aldrig alene, men har et stærkt hold i ryggen.

”Du får et unikt fællesskab til de andre graduates, som fortsætter gennem din karriere. Jeg ses stadig med dem, jeg var graduate med,” fortæller tidligere graduate i Governance, Risk, Compliance & Internal Audit, Natascha.

Vi hylder forskellighed, og du bliver derfor en del af en afdeling med en god fordeling og blanding af kompetencer. Herudover bliver du en del af en markedssucces, ligesom PwC er et powerhouse af viden, som du kan suge til dig.

Er du ved at afslutte din kandidat og klar til næste skridt?

Grib chancen og start på det graduate forløb, der passer dig bedst. Så længe du har en kandidat, er vi åbne for din baggrund. Din nysgerrighed og lyst til at tilegne dig viden, forventes at være din største drivkraft. Men det er også vigtigt, at du har lyst til at opbygge relationer og er en teamplayer, der ser opgaveløsningen som en holdindsats.

Klar til at kickstarte din karriere?

… så ansøg via "Ansøg nu" knappen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Talent Attraction Advisor & Program Lead, Natasha Berthelsen på natasha.berthelsen@pwc.com.

Deadline er 20. oktober, og samtaler er planlagt i november.

Tjekliste til ansøgning:

  • upload karakterblad og CV
  • upload en kort motiveret ansøgning, hvori du angiver hvilket spor, du er interesseret i
  • angiv om du har præference for at arbejde i Hellerup eller Aarhus.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

Jens Chr. Skous Vej 1
8000 Aarhus

Datoer

Ansøgningsfrist: 20. oktober 2024
Tiltrædelse: 1. september 2025

Kontakt

Natasha Berthelsen
natasha.berthelsen@pwc.com



Lær os bedre at kende


Find vej

.

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning.

Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er næsten 2.800 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi 328.000 PwC'ere i 152 lande, og i Danmark er vi markedsledende.

Succes skaber vi sammen…

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®