FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Praktikanter til vores kontor i København - start august 2025

Er du under uddannelse til finansøkonom, og søger du en praktikplads indenfor revisionsbranchen i København? Så er det dig, vi leder efter!

Hos Aros Revision søger vi lige nu praktikanter til vores kontor beliggende i Parken, København Ø med start til august 2025.

Hvad regner vi med fra dig?

Du er solid i matematik! Du har en god forretningsforståelse og en hel del ambitioner. Du skal ikke være en talknuser fra begyndelsen, men du skal både have evnerne og viljen til at blive det. Desuden er du vedholdende, selvstændig, engageret og fagligt passioneret – og du har lyst til at søge en praktikplads i forbindelse med din uddannelse til finansøkonom.

Hvad kan du regne med fra os?

Som praktikant hos Aros Revision har du mulighed for at afprøve, om jobbet indenfor revisionsbranchen er noget for dig. Du vil være tilknyttet en erfaren medarbejder under hele forløbet, hvor du med sparring får mulighed for at prøve dig selv og din viden af i praksis.

Efter endt praktikperiode evaluerer vi sammen dit praktikophold i forhold til en potentiel fremtid hos Aros Revision.

I øvrigt tilbyder vi:

  • Frokostordning
  • Sociale arrangementer - herunder med udsigt til fodboldkampe i Parken
  • Nogle af revisionsbranchens bedste kollegaer!

Revisionsbranchen har ry for at være en branche, hvor man skal lægge mange arbejdstimer udover de normale 37 timer om ugen. Hos Aros Revision arbejder vi ikke "solen sort", da vi prioriterer, at vores medarbejdere også har tid til et privatliv uden for arbejdstid.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores PA, Maj-Britt Johansson på tlf. 4185 1180.

Hvis ovenstående kunne have din interesse så send din ansøgning, CV samt eksamensbevis fra din gymnasielle uddannelse til os via "Ansøg nu" knappen hurtigst muligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Aros statsautoriserede revisorer I/S
Øster Allé 56, Tårn F1, 3. sal
2100 København Ø

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: august 2025

Kontakt

Maj-Britt Johansson
(+45) 41 85 11 80



Find vej

.

Om Aros Revision

Aros statsautoriserede revisorer er et ungt og proaktivt revisionsfirma, som er etableret i 2005. Firmaets domicil er i centrum af Aarhus samt en afdeling i København.

Firmaet har 5 partnere, som alle er statsautoriserede revisorer. Herudover er der beskæftiget ca. 50 medarbejdere i firmaet.

På trods af firmaets unge alder har flere af partnerne mange års erfaring som praktiserende revisorer. Vi er således en blanding af et ungt miljø og masser af erfaring.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®