FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

EY, Aarhus

Invitation til Young Talent 2024

Kunne du tænke dig at skabe en karriere, hvor dine menneskelige kompetencer og analytiske evner bliver kombineret? Så har du måske en revisor gemt i dig. Deltag i vores konkurrence Young Talent og test dit potentiale.

Konkurrencen Young Talent

Revision er meget mere end tal. Det handler om mennesker. Revision er under hurtig udvikling og ved at blive en del af EY bliver du en del af fremtidens revision.

Young Talent kan blive din måde at teste dit potentiale som revisor og økonomisk rådgiver for en dag.

Sammen med andre dygtige studerende får du mulighed for at prøve en business case, der afspejler de mange forskellige udfordringer, som nogle af Danmarks skarpeste økonomiske rådgivere møder hos kunderne.

I teams kommer du og din gruppe igennem hele processen fra første kundemøde til den afsluttende kundepræsentation. Her får du chancen for at få revisionsfaget helt ind under huden. Undervejs vil I få vejledning og sparring fra dygtige revisorer.

Kundepræsentation og præmieoverrækkelse

Som en del af casen præsenteres jeres inputs og løsninger løbende for både en revisionspartner og en kunde. Dette er din chance for at prøve dig selv og dine personlige kompetencer af på en sjov og lærerig måde.

Vi slutter dagen af med en uformel middag, hvor du kan skabe relationer med EY-ansatte og andre talentfulde studerende.

Vi glæder os meget til at møde dig til en sjov og anderledes eftermiddag.

Ansøgning

Send os din ansøgning via linket herunder, udfyld tilmeldingsblanketten og vedhæft dit karakterblad. Bemærk at blanketten er på engelsk. Hvis du skulle opleve tekniske problemer med at ansøgningsformularen, er du velkommen til at række ud til os: recruitment@dk.ey.com


Sted

EY, Aarhus
Værkmestergade 25
8000 Aarhus C

Datoer

Tilmeldingsfrist: Hurtigst muligt
Afholdelse: 23. oktober 2024



Lær os bedre at kende


Find vej

.

Vil du til tops?

Gennem EY’s revisortraineeprogram får du muligheden for at tage et af landets mest respekterede uddannelser og ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv. Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY. Building a better working world er EY’s globale purpose og det, vi stræber efter. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel. Vi tror på hårdt arbejde. Vi tror på samarbejde. Fra dag 1 får du som revisortrainee muligheden for at gøre en indsats og en forskel — både for dine kunder, dig selv og dine kolleger. Derfor, uanset om du drømmer om at gøre en forskel for mindre virksomheder, eller om du ser dig selv som rådgiver og sparringspartner for de største virksomheder i ind- og udland, forventer vi, at du kan arbejde fokuseret i en dynamisk arbejdskultur og møder ind hver dag med et åbent mindset.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®