FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Kontorelev med speciale inden for administration

Drømmer du om en elevplads, hvor du skal løse en bred vifte af opgaver inden for kontoradministration? Kan du se fordelene ved at blive oplært i alle aspekter af kontorfaget? Har du lyst til at blive en del af et godt læringsmiljø? Så har vi elevpladsen til dig.

Til vores kontor i Viby J søger vi en kontorelev med speciale inden for administration med opstart snarest muligt.

Er du vores nye elev?

For at trives i rollen forestiller vi os en serviceminded kollega, der er fleksibel i forhold til, hvilke opgaver, der skal løses. Vi ser en stor fordel i, at du er ansvarsbevidst, har en seriøs tilgang til dit arbejde og sørger for at afslutte dine opgaver inden for deadline.

Du har en adgangsgivende uddannelse, fx EUX, EUD, HHX eller lignende. Du er flydende på dansk i skrift og tale, og du har et godt kendskab til Office-pakken.

Godt humør og et uformelt miljø

Du bliver en del af en hverdag i moderne kontorfaciliteter. Vores kultur bærer præg af, at vi lægger vægt på at have det godt, imens vi udfører vores arbejde.

Du får en bred kontaktflade internt i virksomheden, fordi du både skal supportere og koordinere med vores håndfolk, formænd, entrepriseledere og projektledere, der arbejder på vores projekter rundt om i landet.

Fokus på din udvikling og læring

Vi lægger vægt på, at du får et godt uddannelsesforløb, og derfor bliver du tilknyttet en elevansvarlig, som vil sørge for at lære dig op i de forskellige administrative opgaver og generelt støtte dig i din udvikling. Du kommer til at indgå på lige fod med dine tætteste kolleger i den daglige opgaveløsning. Du kan også være med til at præge dine arbejdsopgaver afhængig af dine interesser.

En varieret hverdag

Som kontorelev er du med til at støtte vores daglige administration, og du skal blandt andet:

  • forberede arbejde i forbindelse med lønkørsler for vores timelønnede kolleger
  • håndtere lettere faktureringsopgaver
  • håndtere bestillinger af arbejdstøj
  • håndtere bestillinger af IT-udstyr
  • supportere i forbindelse med månedsafslutning
  • udføre interne koordineringsopgaver
  • booking af rejser
  • udføre øvrige ad hoc-opgaver.

Det er ikke et krav, at du allerede har erfaring med lignende opgaver, og vi sørger naturligvis for grundig løbende introduktion og oplæring.

Mange muligheder i Aarsleff Rail

Aarsleff Rail A/S er en virksomhed i vækst både i Danmark og i udlandet. Vi har selskaber i Sverige og Norge, hvor du også vil kunne komme på besøg, hvis du finder det interessant.

Aarsleff Rail er desuden en del af Aarsleff-koncernen, hvilket fx betyder, at jobmulighederne efter endt elevtid ikke er begrænset til Aarsleff Rail, men rummer andre muligheder hos flere selskaber i koncernen.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte elevansvarlig Pernille Koue Christensen på pkc@aarsleffrail.com eller telefon 2137 3091 for yderligere oplysninger.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 7. oktober 2024. Klik på "Ansøg nu" knappen for at sende din ansøgning.

Er du over 25 år, modtager vi meget gerne en realkompetencevurdering (RKV) sammen med din ansøgning. Den kan du få på din erhvervsskole.

Ansøgningsfrist

07-10-2024

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Aarsleff Rail A/S
Hasselager Alle 5
8260 Viby J

Datoer

Ansøgningsfrist: 7. oktober 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Pernille Koue Christensen
(+45) 21 37 30 91
pkc@aarsleffrail.com



Find vej

.

Om Aarsleff Rail A/S

Aarsleff Rail A/S er et førende dansk jernbaneentreprenørselskab. Vi har kompetencer inden for alle banetekniske discipliner og har gjort det til vores speciale at udtænke, planlægge og udføre alle former for infrastrukturprojekter på og omkring det danske jernbanenet. Vi har konstant fokus på effektive og innovative løsninger, og vores standarder for projektledelse og professionelt samarbejde er høje. Det gælder både før, under og efter projekterne, og vi stræber altid efter at levere den bedste løsning til vores kunder. Vi beskæftiger ca. 800 medarbejdere og indgår i den internationalt positionerede Aarsleff-koncern. Læs mere om os på www.aarsleffrail.com

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · Kontor Øst: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®