FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Få den bedste start på din karriere… Bliv HANDELSELEV i kundeservice

Elsker du at hjælpe andre, at yde en ekstraordinær god service og at sikre et salg? Så har vi den helt rigtige elevplads til dig! Vi søger nemlig en engageret handelselev til vores afdeling i Aalborg.

Hvem er vi?

Daarbak Group A/S er et 100% danskejet valg og en af de førende danske virksomheder i branchen inden for salg og rådgivning af indretningsløsninger og kontorforsyning til private og offentlige organisationer.

Vi omsætter for 1 mia. kr. årligt og beskæftiger cirka 300 passionerede medarbejdere, der repræsenterer den ekspertise og professionalisme, vi gerne vil være kendt for. Vi er skarpe, faglige og kompetente – og vi er hele mennesker, der altid møder kunden i øjenhøjde.

Vores historie går helt tilbage til 1898. I dag drives virksomheden gennem to divisioner: Daarbak Design og Daarbak Redoffice. Sammen leverer vi alt det, der skal til for at fremme trivsel og effektivitet – lige fra møbler, belysning og planter til kontorartikler, emballageprodukter og firmagaver.

Vi tror på sammenhold og et tæt samarbejde. Vi sætter kunden i centrum. Og vi er drevet af en ambition om at være den naturlige samarbejdspartner, der skaber værdi og bidrager til vores kunders succes.

Hvordan ser arbejdsdag ud?

Vi sikrer, at du får den bedste uddannelse med en hverdag, hvor opgaver og ansvar er tilpasset din uddannelse og personlige udvikling. I takt med din fortrolighed med opgaverne vil vi kontinuerligt stille opgaver, som både udfordrer og udvikler dig.

Som handelselev kommer du til at være med på frontlinjen, hvor du med enestående kundeservice skal sikre, at vores kunder får en god oplevelse, når de taler med dig. Dine vigtigste redskaber er telefonen, dit væsen og dit servicegen, hvor du med smil og imødekommenhed skal hjælpe eksterne og interne kunder, som vi dagligt er i dialog med.

De primære arbejdsopgaver i kundeservice:

  • Salg og tilbudsafgivelse over telefon og mail
  • Kundeservice ved henvendelser omkring salg, ordrestatus og levering
  • Kontakt til leverandører vedr. ordrevarer
  • Intern salgsback up for sælgerne i marken
  • Opmærkning af showroom, vedligeholdelse af data i Navision og div. ad hoc. opgaver

Uddannelsen har en varighed på 2 år inkl. skoleophold og afsluttende eksamen.

Hvad forventer vi af dig?

Du er ansvarsbevidst og nysgerrig, og du ser muligheder fremfor begrænsninger. Du bidrager med et godt og smittende humør, og du befinder dig godt med, at tingene sjældent står stille, og at forandring er en fast del af hverdagen.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og selv tager ansvar for arbejdsopgaverne, men det er lige så vigtigt, at du kan samarbejde.

Du har som minimum afsluttet studentereksamen (HHX, HTX, STX, HF, EUX), gerne suppleret med grundforløb (handel som fagretning), eller alternativt har du gennemført en anden adgangsgivende uddannelse.

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af et stærkt og ambitiøst team i en dynamisk organisation, hvor der er højt til loftet og god plads til humor og godt kollegialt fællesskab. Hverdagen er varieret, og du har selv mulighed for at tilrettelægge din dag inden for nogle givne rammer. Vi lover, at du bliver udfordret i din arbejdsdag, og vi støtter dig naturligvis i din udvikling.

Yderligere information

Arbejdspladsen er på Gugvej 120 i Aalborg.

Tidspunktet for tiltrædelse aftales med den enkelte kandidat, men vi ønsker, det bliver hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Indkøbs- og kundeservicechef Henriette Theil på 43266691eller hta@daarbakdesign.dk.

Har du den rigtige mavefornemmelse?

Og kunne du tænke dig at starte din karriere hos os? Så send din ansøgning og CV via nedenstående link. Ansøgningsfristen er den 4. oktober 2024. Dog behandles ansøgninger i takt med, at de indløber, og vi tillader os at ansætte, så snart vi finder den rette elev. Derfor er ansøgningsfristen blot en indikator af, hvornår vi fjerner jobopslaget.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Daarbak Design
Gugvej 120
9210 Aalborg SØ

Datoer

Ansøgningsfrist: 4. oktober 2024
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Indkøbs- og kundeservicechef, Henriette Theil
(+45) 43 26 66 91
hta@daarbakdesign.dk



Find vej

.

Hvem er vi?

Daarbak Design er en del af Daarbak Group A/S, som er en af de største, danskejede virksomheder indenfor møbelindretning og kontorforsyning.

Vi har 5 møbel-showrooms, 18 kontorforsyningsbutikker og 5 logistikcentre fordelt rundt i hele Danmark.

Vi leverer alt til det moderne kontor – alt fra komplette indretningsløsninger, møbler, blyanter og papir til digitale printere og scannere.

Med vores nye navn og brand ønsker vi at bygge Danmarks stærkeste totalleverandør til såvel private som offentlige virksomheder.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®