FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

NDI Group søger elev til eksport

Er kommunikation en af dine spidskompetencer og er du dygtig til sprog? Bor der en sælger i dig? Og ønsker du dig brændende en erhvervskarriere? Så er vores eksportafdeling måske dit kommende praktiksted.

Teamet

Som elev hos NDI Group får du en uddannelse, som klæder dig godt på til din fremtid. Du vil indgå i vores team af engagerede og motiverede kolleger, som servicerer kunder i hele verden og vi står klar til at støtte dig og give dig praktisk viden og erfaring i hele praktikforløbet. Du bliver oplært i alt lige fra produktsortiment, logistikprocesser, IT-systemer og salgets faser og discipliner. Og hvem ved måske ender din praktik med et karriereforløb i NDI Group, som er en af branchens førende.

Ansvar og opgaver:

På din første arbejdsdag vil du blive introduceret til dine kolleger, som i løbet af de første måneder vil klæde dig på, så du gradvis kan få selvstændige opgaver og ansvar.

Dine opgaver vil bl.a. være ordrehåndtering, koordinering af ordrer og markedsanalyser. Du vil gradvis med din erfaring kunne give vores internationale kunder god kundeservice, være salgsback-up for vores salgsteam og ad hoc support til hele teamet.

Kvalifikationer:

Du har en gymnasial uddannelse som HHX eller lignende. Du er god til at kommunikere – også på engelsk og måske et andet sprog. Du har flair for IT og godt kendskab til Microsoft Word, Excel og Outlook.

Med ”en lille sælger” i maven ønsker du dig brændende en fremtid inden for salg og eksport og du er ansvarsbevidst, lærenem og struktureret.

Interesseret?

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Du er velkommen til at ringe til vores Export Manager, Gregers Lindvig på tlf: 76 15 10 57.

Vi glæder os til at høre fra dig!

NDI er meget mere end bare dæk
Kernen i NDI er at holde vores kunders forretninger rullende. Og det gør vi gennem både produkter og services. Men det er i realiteten en kombination af flere faktorer, der betyder, at NDI med sikkerhed i stemmen kan sige, at vi holder vores kunders forretninger rullende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

NDI Group A/S
Merkurvej 7
6650 Brørup

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. november 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Gregers Lindvig
(+45) 76 15 10 57



Find vej

.

Om NDI Group

HOLDER VORES KUNDERS FORRETNING RULLENDE

NDI er en forretning, der aldrig står stille. I over 50 år har familien Kristensens engagement og evige drivkraft sørget for, at virksomheden kun er rullet en vej: fremad.

Som Nordens førende leverandør af dæk og fælge, er vi til stede i både Danmark, Norge, Sverige og Finland med i alt 16 kontorer og knap 1.000 medarbejdere. Vores egenproducerede produkter er anerkendt og markedsført af eksklusive forhandlere i store dele af verden, ligesom de største mærker takker ja til at blive forhandlet af os.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®