FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Bliv Praktikant Finansøkonom hos Partner Revision

Praktikstart januar 2025 - med mulighed for at fortsætte uddannelsen til revisor

Vi har forberedt et attraktivt og lærerigt program til hele din praktikperiode. Vi håber, det giver dig lyst til at fortsætte uddannelsen til revisor hos os. I din praktikperiode er du en del af Partner Revisions unikke unge-netværk, hvor I mødes til sociale arrangementer på tværs af vores afdelinger.

Er du nysgerrig på, hvordan det er at være praktikant hos os? Se med her...

Vores praktikanter løser "rigtige" opgaver

Dit praktikforløb starter med de grundlæggende moduler i Partner Revisions eget uddannelsesprogram. Her bliver du rustet til at hjælpe med at løse ”rigtige” opgaver. Herefter kommer du ud i det virkelige liv på revisionskontoret. Du bliver en del af et team og du vil få ansvar og få tildelt dine egne kundesager. Altid med erfarne og hjælpsomme kollegaer ved din side. Som praktikant har du samme status som vores øvrige medarbejdere. Du får adgang til alle de systemer, der skal bruges i det daglige arbejde.

Hvorfor vælge Partner Revision?

Partner Revision kan garantere dig faglig udvikling og relevant praktisk erfaring inden for revision, regnskab og skat. Vi kan tilbyde et struktureret og professionelt praktikforløb, og direkte mulighed for at fortsætte din karriere hos os.

Praktikant >> studiejob >> revisortrainee >> revisor

Efter din praktik kan vi tilbyde et studiejob, imens du færdiggør dit finansøkonomstudie. Herefter kan du starte på vores traineeuddannelse (med løn) og efter 2 år er du færdig som revisor med stor mulighed for at blive fastansat hos os.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en drøm om at blive revisor
  • Er god til at samarbejde
  • Er målrettet og gør dig umage
  • Har mod på at få ansvar
  • Har lyst til at bidrage til et nært og professionelt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og yder lidt ekstra til kollegaskabet

Du kan forvente:

  • Et praktikforløb af høj faglig kvalitet
  • God balance mellem arbejde og fritid
  • Et stærkt socialt fællesskab
  • Indflydelse på dine arbejdsopgaver
  • Respekt og samarbejde på arbejdspladsen

Sådan søger du

Er du interesseret, så søg allerede nu. Vi ansætter løbende. Ansøgninger modtages kun via vores rekrutteringssystem (brug "Ansøg nu" knappen). Skriv i din ansøgning, hvis du har ønske om at være i en bestemt af vores 8 afdelinger.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jeanette Bjerregård på telefon 72 14 42 09 eller jb@partner-revision.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Partner Revision statsautoriseret revisionsaktieselskab
Vi søger praktikanter til vores kontorer i:
Aarhus, Brande, Herning, Ikast, Ringkøbing, Silkeborg, Skjern & Videbæk

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: januar 2025

Kontakt

Jeanette Bjerregård
(+45) 72 14 42 09
jb@partner-revision.dk


.

Om Partner Revision

Partner Revision er et statsautoriseret revisionsfirma grundlagt i 1968. 225 dygtige og energiske medarbejdere arbejder ud fra 8 lokationer i det midt- og vestjyske. Hver dag gør vi os umage for fortsat at være det foretrukne revisionsfirma for mindre og mellemstore virksomheder i Midt- og Vestjylland. Partner Revision ønsker at forblive en attraktiv arbejdsplads, der fortsat huser rådgivere og revisorer, som skaber resultater og værdi for kunderne – alt imens karriere, familieliv og trivsel er i balance. Virksomheden lever efter værdierne samarbejde, ejerskab og kvalitet, både overfor kunderne og hinanden.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®