FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Fitnessgruppen søger Handelselev eller e-handelselev til butik i Skanderborg

Er du passioneret omkring sport og fitness, og vil du arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor du får ansvar fra dag ét?

Hos Fitnessgruppen leder vi efter en ambitiøs og moden handelselev eller e-handelselev, der ønsker en alsidig uddannelse inden for e-handel, markedsføring, salg og indkøb. Uddannelsen har en varighed på 2 år inkl. skoleophold og afsluttende eksamen.

Bliv en del af et passioneret team

Hos Fitnessgruppen arbejder vi med salg af fitnessudstyr af høj kvalitet til både private og professionelle fitnesscentre. Vi har en succesfuld webshop og en fysisk butik i Skanderborg, hvor vi rådgiver vores kunder om alt inden for træningsudstyr. Du bliver en vigtig del af et engageret team på 9 medarbejdere, hvor vi samarbejder tæt og hjælper hinanden med at levere de bedste løsninger til vores kunder.

Hvad kan du forvente?

Som vores nye elev bliver du en del af teamet på lige fod med dine kolleger og kan se frem til en hverdag med forskellige opgaver og udfordringer. Til at starte med vil dit udgangspunkt være salg, ordrebehandling, e-handel, indkøb og lignende, der indgår i en moderne webshop. Du kommer også til at lære og beskæftige dig med vores store fysiske fitnessbutik, servicering og rådgivning af kunder.

Har du evnen og lysten til at lære, er det kun dig, der sætter grænsen for, hvilke områder du vil udfordres på. Og du vil hurtigt opleve, at jo bedre du bliver til at løse dine opgaver, jo større ansvar og flere udfordringer får du.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du har som minimum en HHX, EUX Business eller en EUD Detail. Har du en STX eller HTX, skal du tage et supplerende 5-ugers grundforløb, inden du kan begynde som kontorelev.
  • Du har interesse for sport og motion og forstår glæden ved fysisk aktivitet.
  • Du er ansvarsfuld og moden.
  • Tager initiativ og har lyst til at udvikle dig.
  • Er løsningsorienteret og formår at holde overblik i en omskiftelig hverdag.
  • Erfaring med web-markedsføring eller salg er en fordel, men ikke et krav.

Lyder det som noget for dig?

Lyder det som noget for dig? Send os din ansøgning og CV allerede i dag. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Bo Liendgaard på telefon: 8744 0306. Vi glæder os til at høre fra dig!

Send venligst din ansøgning via "Ansøg nu" knappen hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Fitnessgruppen A/S
Grønlandsvej 8
8660 Skanderborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Bo Liendgaard
(+45) 87 44 03 06



Find vej

.

Fitnessgruppen er en af de førende leverandører af træningsudstyr til private, virksomheder og fitnessscentre. Vi forhandler en række af de førende mærker og har endvidere egen import. Høj service og tilfredse kunder er nogle af nøgleordene hos os. Med udgangspunkt i butikken i Skanderborg samt webshoppen har vi solgt og serviceret træningsudstyr i over 25 år.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®