FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

DTK Frigo A/S i Svenstrup søger 2 ambitiøse speditørelever

Vil du være en del af et ungt og innovativt kontorfællesskab, der med varierende og alsidige arbejdsdage har fokus på at skabe resultater, så er det nu du har chancen for at søge en stilling som speditørelev hos DTK Frigo A/S.

Vi er en dynamisk og innovativ transport- og speditionsvirksomhed med både handlekraft, mål og retning. Vores speciale er international landevejstransport og vi dækker både de nordiske- og kontinentale markeder ud fra devisen ”kvalitet hele vejen”.

Vores dagligdag er præget af sammenhold, kontinuerlig udvikling og bæredygtig vækst.

Har du styrken, viljen og kompetencerne til at være en del af et succesfuldt team af engagerede og anerkendte profiler i logistikbranchen, vil du som elev få en væsentlig- og betydningsfuld rolle i vores virksomhedsdrift og udvikling.

Vi garanterer at du får de bedste forudsætninger for at gøre karriere i transport- og logistikbranchen og forventningerne til din profil og performance er høje.

  • Du har et naturligt talent for at gøre en god handel og yde en høj service
  • Du er struktureret, fokuseret og er handlekraftig
  • Du har en ambitiøs tilgang til forretningsudvikling
  • Du har flair for IT, sprog og sorte tal
  • Du har bestået HHX/STX/HTX inkl. 5 ugers supplerende grundforløb med gode resultater
  • Du har erhvervserfaring

Hos DTK Frigo A/S er der en flad ledelsesstruktur med fokus på den daglige trivsel. Hertil er det værd at nævne vores personaleforening, der årligt står for en række arrangementer, der er med til at styrke fællesskabet.

Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke med at sende en ansøgning samt CV, karakterer og relevante bilag via "Ansøg nu" knappen. Vi forventer opstart senest 1. januar 2025, men er også klar tidligere.

Vil du vide mere om DTK Frigo A/S, om uddannelsen og karrieremulighederne er du velkommen til at kontakte Filip Stentoft, tlf.: 3090 7936.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DTK Frigo A/S
Jellingvej 5
9230 Svenstrup J

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. januar 2025, men vi er også klar til at tage i mod dig før

Kontakt

Filip Stentoft
(+45) 30 90 79 36
fst@dtk-frigo.dk



Find vej

.

Om DTK Frigo A/S

DTK Frigo A/S blev grundlagt i 2017 som en del af DTK Group, en gruppe af virksomheder med speciale inden for transport, spedition og lager/logistik. Dette gør det muligt for os at tilbyde en bred vifte af transportløsninger i Europa. Udover køle- og frysetransport tilbyder vi også transport af tørgods, som kan omfatte stykgods, hele vognlæs eller delpartier til og fra de fleste europæiske lande.

Hos DTK Frigo A/S er vi specialister i transport af temperatur- og tidskritiske varer. Vi transporterer en lang række fødevarer og andre friske produkter, og har stærke kompetencer inden for transporter til lande som Norge, Italien, Storbritannien, Frankrig, Holland og Belgien. Vores mangeårige erfaring gør os til en pålidelig partner, når det kommer til kritiske transporter. 

Med afdelinger i Svenstrup og Immingham i Storbritannien har vi ekspanderet betydeligt siden vores opstart. I dag har vi omkring 50 ansatte og over 150 lastbiler på de europæiske veje. Vi råder desuden over ca. 250 køletrailere, hvilket gør os i stand til at håndtere selv de mest krævende logistikopgaver. 

Hos DTK Frigo A/S sætter vi kvalitet over kvantitet og vægter tæt kundekontakt højt. Vores løsningsorienterede tilgang har ført til to Gazellepriser i 2022 og 2023, hvilket bekræfter vores stærke position på markedet.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®