FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Ansøg nu

Elev til kundeservice hos Nobia

Elev til kundesupport

Har du lyst til at få en kontoruddannelse med fokus på kundesupport? Trives du med at have en stor kontaktflade, hvor du ofte er i dialog med mange kollegaer? Så har du nu muligheden

HTH søger en elev til vores kundesupport afdeling som er beliggende i vores kommercielle hovedkontor i Tilst. Vi er en del af Nobia AB, der er Nordeuropas største køkkenproducent og som ejer de danske køkkenbrands HTH, Unoform og Invita.

Supportere forhandlere i et spændende og komplekst produkt

Som elev i vores kundesupport får du en spændende hverdag med mange varierende opgaver. Du kommer blandt andet til arbejde med ordresimulering og kapacitet. Du er med til at afklare spørgsmål fra vores konsulenter i butikkerne og vores slutbrugere, og er derfor med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse. Her kommer du hele vejen rundt om et komplekst produkt, der består af et hav af muligheder og lækre, unikke kombinationer. Du vil få en stor intern kontaktflade, hvor du ofte er i dialog med kollegaer og kunder fra både Danmark og vores eksportmarkeder.

Dine arbejdsopgaver indebærer bl.a. at:

  • arbejde med ordresimulering
  • behandle chaufførordre
  • være ansvarlig for vores ordremail
  • yde support vedr. restordre
  • supportere forhandlere og butikskonsulenter i produkt- og bestillingsforhold, garantiforhold og butikssystemer
  • reklamationer

Flair for kundeservice

Vi søger efter dig, som har interessen i at få en kontoruddannelse indenfor kundesupport.

Du har mod på at prøve nye opgaver og vil gerne tage ansvar og er pligtopfyldende. Du evner at løse opgaver på egen hånd og følger op på detaljerne. Du trives med at skifte imellem forskellige arbejdsopgaver i løbet af en dag og stadig bevare overblikket. Det er vigtigt, at du trives i en vekslende dag mellem kundekontakt og administrative opgaver, da en af dine primære opgaver er at tage imod henvendelser pr. telefon og e-mail og det er derfor afgørende, at du motiveres af at tale med mange forskellige mennesker på en dag.

Du sætter en ære i at skabe gode relationer og med dit positive sind og gode humør bidrager du til vores gode arbejdsmiljø, hvor vi samarbejder, passer på hinanden og har det sjovt sammen. Vi vil alle være en del af din grundige oplæring, hvorved du får mulighed for at få en masse sparring og en stor kontaktflade.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde dig at blive en del af Nordeuropas største og førende køkkenproducent. Du bliver en del af kundesupporten, hvor vi tilrettelægger uddannelsen og opgaverne til dig, så du bliver tilpas udfordret undervejs. Vi har en hjertelig og uformel omgangstone med et godt sammenhold samtidig med, at vi er resultatskabende.

Yderligere vil der være et 6 ugers skoleforløb, som vil være fordelt over din 2-årige trainee periode, hvor du selv er med at vælge hvilke fag, som du ønsker at tage.

Har du mod på at tage udfordringen op?

Der er flere indgangsvinkler til forløbet, og din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste for os. Du har måske allerede haft forskellige fritidsjobs, eller har et fuldtidsjob i dag og ønsker at skifte retning.

Du skal blot inden vores forventede start have gennemført en af følgende uddannelser:

  • EUX eller HHX
  • STX, HTX eller HF kombineret med 5 ugers EUS grundforløb
  • HG/HGS efter de tidligere regler med adgang til kontoruddannelsen

Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte din lokale erhvervsskole.

Er du er over 25 år, og har du gennemført en anden erhvervsuddannelse, eller har du relevant erhvervserfaring? Så skal du vedhæfte et realkompetencebevis (RKV-bevis) fra en erhvervsskole.

Vil du kickstarte din karriere hos os?

Lyder ovenstående som noget for dig? Så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning snarest muligt. Vi afholder samtale løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HTH / Nobia
Agerøvej 31b
8381 Tilst

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Talent Acquisition Partner, Linette Wrang
(+45) 51 29 68 99
ljw@nobia.dk



Find vej

.

About Nobia

At Nobia, we design, manufacture and sell kitchens through thirteen strong brands.

Every year, we realise around 300,000 kitchen dreams that are part of millions of people’s everyday lives. We are driven by a shared ambition to lead the way in design and sustainability in our industry. With operations encompassing the entire value chain and multinational presence, we are uniquely positioned to drive significant change.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Elevportalen.dk / Future & Co

Store Kongensgade 81A
DK-1264 København K
CVR: 31584698

Få hjælp til jeres annoncering:

info@elevportalen.dk
Tlf.: 32 500 598

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®